Tszonek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dzięki wielkie Panowie Dzisiaj lód dopisał więc były testy błystek, praca bardzo przyjemna dla oka (ludzkiego ) niestety żadnej rybki nie udało się skusić, ale za to wpadło pare rybek na mormyche Mateuszu poleciał do Ciebie duszek oraz coś z fotek powyżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Już doleciały, wyglądają super na testy trzeba poczekać bo rzekę skuło mi lodem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 No coraz to lepiej wygląda jeśli chodzi o malowanie. Fajne płetewki . Dla mnie Łukasz naprawdę jest ok. !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 kurde nie myślałem że tak szybko dolecą @Marcin - dzięki co do płetw to pierwsze próby... mam zbyt rzadką czerwoną farbe i nie wyszło tak jak chciałem ;/ ale nast. razem powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Błystki podlodowe wyglądają sympatycznie a ten rozmazany mazak fajnie wyszedł, szczególnie na uklejkach. Fajne wobki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dzięki wielkie Sami Panowie wiecie jak bardzo podbudowują słowa ludzi którzy sami tworzą wobki Akurat z tym mazakiem to dałem ciała no ale myśle ze rybkom nie będzie przeszkadzać Poczyniłem kilka robali na wiosennego klenia... Oczywiście nie jestem zadowolony z ich wyglądu, ale za to pracują tak jak sobie wymarzyłem Postaram się jutro cyknąć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Heja Jak to mówią lepiej pózno niż wcale mała awaria kompa, a z telefonu nie szło przesłać fotek ;x 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Osa z kropkami, czy też mrówa w paski - fajna konstrukcja Ze sporymi możliwościami lokowania obciążenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fajne cukierki dla kleni. Dobrze, że z jedną konkretną kotwicą - to ważne przy kleniach z 5 z przodu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ciekawe robactwo Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Bardzo oryginalne kształty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki Panowie Jak już mówiłem są to dla mnie słowa bardzo ważne. Zapomniałem dodać że wobki mają ok 2cm. Wszystkie są pływające i nie mają w sobie zupełnie nic obciążenia mimo to większość z nich można sprowadzić do ok 60cm pod powierzchnie, zwalniając tempo i podnosząc szczytówke można nimi smużyć . Następnym razem postaram się jakoś ładniej je ubrać, przy tych sztukach zupełnie nie starałem się przy malowaniu ponieważ "moim" kleniom nie robi to zupełnie różnicy czy wobek jest piękny czy upaćkany byle jak Chociaż nie ukrywam, że dla własnej satysfakcji i zadowolenia warto się postarać... Osa z kropkami, czy też mrówa w paski - fajna konstrukcja Ze sporymi możliwościami lokowania obciążenia.Panie Januszu, początkowo miała to być osa, pózniej myślałem nad mrówą, a ostatecznie wyszło żólte coś upaćkane na czarno , ale u mnie klenie biją we wszystko co jest żółto-czarne bez znaczenia w jakiej konfiguracji Fajne cukierki dla kleni. Dobrze, że z jedną konkretną kotwicą - to ważne przy kleniach z 5 z przodu... Niestety nie było mi dane jak dotąd takiej kluski złowić Ale na tych kotwiczkach (rozmiar mniejszych) wychodziły bez problemu szczupaczki pod 70cm. Więc jestem ich pewien Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Mrówo - oso i ten pierwszy na górze wariat z paskami na grzbiecie bardzo fajne Nie wiem jak Twoje klenie, ale moje przy żółtym kolorze wobka często nagle dostają sporej ilości zębów i krokodylej mordki, która tnie mi wobki aż miło Pozdro i do zobaczenia nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 oj ,te robale to połapią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Heja "troszke" zapuściłem mój wątek... Przyznam się... z lenistwa ;x Ale juz się mobilizuję i postaram się na bierząco udzielać się i uzupełniać zdjęciami Troszke wobków postrugałem, jakieś rybki połowiłem, szału nie ma ponieważ woda jeszcze niemal martwa ale zawsze coś Niestety na więcej fotek będzie trzeba troszke poczekać, ale kolega obiecał zrobić małą sesyjke na której będzie chociaż coś widać... Ja się do zdjęć nie nadaje.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dawaj foty Na jazio-kleniach byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 postaram się jak najszybciej, ale kumpel poleciał na dorsza i posiedzi jeszcze pare dni ;/ byłem byłem, ale zamiast klenio-jazia były okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Heja! No i jak narazie z sesyjki d*pa ;x Uruchomiłem więc moją super ekstra cyfrówkę i pyknąłem pare fotek Karasie5,5cm 6gram Uklejki6cm 5 gram krowa: sreberko: iii... uwaga! OKOŃ! haha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Zapomniałem o boleniówkach Długość: 8cm Waga: 12gram Wyszły całkiem niezle jeśli chodzi o prace, nie idą jak po sznurku (nie wykładają się!). Fajnie mrygają boczkami Edytowane 12 Marca 2015 przez Tszonek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Czyściutko wykonane wobki, jest na czym oko zawiesić ps. ostatnia boleniówka przypomina mi nieco pewną ukleję z mojego pudełeczka maj już niedługo, czuję, że zrobi sporo zamieszania w moim ciurku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Tszonek, u Ciebie też można skomentować całą twórczość jedną emotikoną: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Krowa najfajniejsza! To malowanie ma w sobie to coś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Dziękuje za uznanie Panowie! Czyściutko wykonane wobki, jest na czym oko zawiesić ps. ostatnia boleniówka przypomina mi nieco pewną ukleję z mojego pudełeczka maj już niedługo, czuję, że zrobi sporo zamieszania w moim ciurku Narobiłem sobię takich uklejeczek hmm... no ze 35 sztuk będzie Baardzo mi przypadła do gustu ta konstrukcja, szczególnie na rzeke! Edytowane 12 Marca 2015 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Krowa najfajniejsza! To malowanie ma w sobie to coś... leciałem z tą krową na freestyle'u szczerze powiem stuknąłem w aerograf przypadkiem i zrobił "kleksa". Spojrzałem i pomyślałem sobie, że czemu by nie polecieć po całości kropkami? Edytowane 12 Marca 2015 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 muszę Cie zbajerować nad wodą na jakieś "machniom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi