Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam wszystkich Bardzo serdecznie mam na imię Bartek jestem z okolic Torunia i chciałem zaprezentować wam moje woblery, które wykonuję z basy. Niektórzy pewnie mnie znają więc pozdrawiam wszystkich i zapraszam do komentowania. Boleniówki 10 cm i 6 cm waga od 8-14 g Coś mniejszego smużaki 2.5 cm 2 g troszkę większe kleniowo-okoniowe 3-4 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Kilka głębiej schodzących 6 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Klasyki trzymają się mocno.Witaj, Bartoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Hej Bartass, nie wie jak chodzą oraz jak łowią ale wyglądają wybornie najbardziej wpadła mi w oko ta czerwono-perłowa pesteczka.Powodzenia w dalszych projektach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Miło mi że się podobają a łowne są z tego co znajomi mi mówią to połapali już trochę szczupaków, kleni, sandaczy, boleni i trotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Kilka moich slajdów od 8- 13 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 OOO kogo ja tu widze ale dobra dobra przejdz juz ze zdjeciami do tych ostatnich serii ktore robiles przy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Kilka 5 i 6 cm kilerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wiecej zdjec niz wpisów do wątku tak trzymaj wobki wygladaja bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Sandaczówki 9 i 11 cm No i Trociowe które mnie wciągają na max Jutro kolejna dawka zdjęć mam nadzieję że kolegów nie zanudzę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Hcv to są zaległości nie miałem czasu założyć swojego tematu postaram się więcej udzielać i pomagać osobą które będą chciały coś dowiedzieć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zapraszam kolegów i koleżanki do odwiedzenia mojego FB https://www.facebook.com/pages/Fishing-Lures-By-Bartass/631288296946680?ref=hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) 8 cm przysmaki Trociowe czas się powoli przygotować i powymyślać nad ciekawym malowania. Edytowane 15 Września 2014 przez Bartass 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Taki nowy pomysł na Kelty 9 cm "ZAMIATACZE " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 fajne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam po krótkiej przerwie oto kilka nowych malowań wobków Sandaczówki 11 cm i 15 cm piętnastka ma trzy kotwiczki ale wiadomo że u nas można wędkować na dwie. kilka rozmaitych mojej produkcji głównie trociowe przygotowania do 1 stycznia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gratulacje kolego, piękne i różnorodne przynęty, to mi się podoba.Najbardziej ciekawią mnie te 15 sandaczowe i ich praca.Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzięki Panowie i Witam joker. Co do pracy tych 15 cm ładnie kolebią się na boczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Te piętnastki przykuły i moją uwagę, bardzo fajnie się prezentują niby proste, a mają to coś w sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pride czasami najprostsze rzeczy są najskuteczniejsza. po co wymyślać coś skomplukowanego skoro to się sprawdza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Kilka głębiej schodzących 6 cm Ładniusie I widać że trochę pracy wymagały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 8 cm przysmaki Trociowe czas się powoli przygotować i powymyślać nad ciekawym malowania. a te na ostatniej focie są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Fajne woblerasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi