Bartass Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dzięki koledzy woblery to moja pasja bardzo lubię je robić i staram się cały czas je udoskonalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nowe 7 i 8 cm Trociowe z malowanym okiem po namowie Zaworka razem z Marcinem rozmawialiśmy na temat wklejanych oczu a malowanych a oto efekt. A to nowy kształt 8 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Taki skromny bez sterowiec 20 cm dla kolegi Pawła Jankowskie oklejony srebrną tkaniną z czarną nicią świetnie imituje łuskę jeszcze tylko podkład malowanie i dopiero będzie widać efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Może teraz kilka fotek rybek jakie ostatnio padły na moje wobki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Zdjęcia od różnych osób z różnych końców Polski. Powodzenia w dalszych połowach i czekam na fotki kolejnych sztuk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ukończona ławiczka uklejek teraz tylko spakować i wysłać kolegom. 9-11-15 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kolega Maciej się rozszalał oddałem mu ostatniego prywatnego wobka 11 cm na sandacze a on już wiedział jak go użyć. Sandacz 66 cm Przyłów w postaci Bolka 60 A to szczęśliwy nabywca wobka na zamówienie Kolega Paweł Jankowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jakiś czas temu ukończyłem woblera na wąsatego ale nie było czasu wstawić fotek. Woblerek powędruje do kolegi który go przetestuje. i zda relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ostatnio nic nie wstawiałem a więc czas nadrobić sezon trociowy zbliża się wielkimi krokami :) No i ja postanowiłem kilka cukierków zaserwować. ok 8 cm 10 g pływające 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 I taka na życzenie kolegi tonąca sandaczówka i prototyp 6 cm boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel1992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam, bardzo ciekawe wobki przyiagaja oko! Ten ostatni prototyp boleniowki 6cm sie fajnie prezentuje, bedzie lowil! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Mają coś w sobie Twoje woblery, każdy jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzięki Panowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Sie dzieje Bartaswe wtorek jestem u Ciebie i dzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja jak zamawiałem u Bartka to dostałem już uzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Kolego Thomson1986 gramatury nie pamięam jutro Ci podam a to woblery są pod sandacza ale i bolki się kuszą na tego największego ostatnio wyciągnął ładnego okonia nawet Co do kotwiczek to możemy się dogadać na priv Edytowane 30 Listopada 2014 przez Bartass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Troszkę się pobawiłem ze skrzelami a oto efekt wydaje mi się że wobki nabrały ładniejszego wyglądu jak sądzicie ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Skrzela zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Choć też jestem swierzak jeżeli chodzi o wobki i swirować experta mi nie wypada , ale smialo potwierdzam wypowiedz Pride'a zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie ma czasu na odpoczynek lecimy z następnymi trociówkami sezon już coraz bliżej a chętnych coraz więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 No i troszkę klasycznego kształtu na trotkę w moim wydaniu długość 7 cm waga 9 gr agresywna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zapraszam na moją stronkę stronka jeszcze cały czas w budowie ale już troszkę jest. http://bartass-fishing.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kilkadziesiąt sztuk ukończonych różnych rozmiarów. Takie oto przysmaki na Troć już nie mogę się doczekać 1 stycznia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ukończone ostatnie trociówki hehe tak czuje że i tak to nie koniec, a to kilka w nowej szacie 7 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ten w środku ma zielone kropy, a ja monitor przecierałem bo myślałem, że mi coś przekłamuje fajne się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi