Bartass Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 NOWOŚCI na 2015 r kto już się nie może doczekać Maja ??? bo ja już BAAAAARDZO 7-8 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Fajne boleniówki A pod sandacza coś nowego szykujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 dwa modele w różnych malowaniach będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Takie miałem natchnienie zrobić woblera z wahadła kolegi Marcina a oo rezultat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Skończyłem kilka nowych wzorków na sandacza moje sandaczowe ukleje oraz WPT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Coś mi się zalęgło w pracowni chyba idzie wiosna trzeba ruszyć za kleniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Faktycznie czuć wiosnę u wielu wykluło się robactwoFajne te robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnoise Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Takie miałem natchnienie zrobić woblera z wahadła kolegi Marcina a oo rezultat Bartas, tego wobka żeś mi nie pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Bartas, tego wobka żeś mi nie pokazał Bo powstał tylko jeden na razie pewnie wiesz kto go dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnoise Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 heheheh wiem wiem Na przyszłe otwarcie na Drwęcy przygotuj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jeszcze troszkę zaraz po Bolkach zacznie się sandacz dzisiejsze małe przygotowania jakieś 2 dni moczenia i malowanie a w kolejce następne do dokończenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tkanina wysłana, zobaczymy czy coś z tego będzie Widzę że ruch masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 tak ruch jest nie mam czasu nad nowymi pomysłami popracować niestety a w głowie pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dziś troszkę sobie pomalowałem wobki schną za parę dni wklejanie sterów i ustawianie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Stery wklejone jutro czas nad wodę je ustawić i do kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No i po małej przerwie niestety pracownia trochę zawalona ale dziś udało się dostać do woblerków i chociaż wkleiłem stery jutro ruszam je ustawić i postaram się sprzątnąć pracownie Kleniowo-Okoniowo-Pstrągowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Piękne stadko Zacny rok się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Piękne wobasy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dziś udało mi się wyskoczyć ustawić i sprawdzić jak pracują nowe boleniówki niecałe 6 cm. praca lusterkująca w opadzie przy zwijaniu też ładne lusterkują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Taaa fotka nr 1 - w pierwszej chwili myślałem że to krokodyl się wynurza z wody ...ale ale może można i krokodyle na nie łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Taka fotka na głowie krokodyla była by co najmniej odważna no ale czego się nie robi dla sztuki PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wesoła gromadka na niedzielne zawody Kleń Wkry już nie mogę doczekać się spotkania z kolegami i po cichu liczę na jakiegoś klenika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Nowy wzór woblerka oklejany tym razem folią praca drobna lusterkująca długość 6,5 cm zobaczymy co skusi Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Bartass 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Dawno nic nie dodawałem ale brak czasu doskwiera :/ a trzeba jeszcze troszkę połowić a oto nowy prototyp boleniówki 9 cm Wpadł mi tez nowy wzór malowania na trociowe malowania no i musiałem je uwiecznić Było jeszcze tego więcej ale już się rozeszło po kolegach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi