ZedSet Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Strugaj, strugaj. Ograbię Cię trochę w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Dawno nic nie dodawałem więc proszę nowa partia dla kolegów 9 i 11 cm sandaczowo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Piękna kolekcja. Pewnie niejeden sandacz już zerknął na nie spod lustra wody . Teraz jak już podejrzały, to ostrzą swoje kły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 W końcu znalazłem czas na dokończenie zaległych woblerów. 3 wzory boleniówek już niebawem zaczną łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Bartass, rzadko tu cię można spotkać, pewnie dlatego że nad wodą często bywasz. Sandaczowo pojechałeś po całości. Seledyn wymiata, 4 sztuka od góry??/ ciekawi mnie cena ??? Jeśli sprzedajesz te cuda/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Bartass, rzadko tu cię można spotkać, pewnie dlatego że nad wodą często bywasz. Sandaczowo pojechałeś po całości. Seledyn wymiata, 4 sztuka od góry??/ ciekawi mnie cena ??? Jeśli sprzedajesz te cuda/ pozdrawiamPisz a najlepiej dzwoń do niego http://bartass-fishing.pl/kontakt/Chłopak zarobiony jak dzik w polu kukurydzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Bartass, rzadko tu cię można spotkać, pewnie dlatego że nad wodą często bywasz. Sandaczowo pojechałeś po całości. Seledyn wymiata, 4 sztuka od góry??/ ciekawi mnie cena ??? Jeśli sprzedajesz te cuda/ pozdrawiamRobert mam mało czasu na ryby niestety ogrom pracy napisz do mnie wiadomość ze stronki albo zadzwoń na mojej stronie jest nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 ostatnio mam mnóstwo pracy i nie mam czasu siedzieć na forum a szkoda :/ dziś trochę nadrobię zaległości w moim temacie troszkę moich standardowych uklejek na sandacza tak to wygląda w wersjach od 9 cm do 15 cm nowy wzór sandaczowy 10 cm oraz 11 cm uklejka o innej pracy niż standardowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Oczywiści teraz już czas uzupełnić pudełka trociowe kilka wzorów Więcej znajdziecie na http://bartass-fishing.pl/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jak by nie było styczeń nadejdzie jak mgnienie oka więc czas zacząć to co tygryski lubią najbardziej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Bartass, w nowym sezonie sandaczowym zglosze się po te seledyny z twojej pracowni!!! To ze są dobre to nie wątpię. .. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Takie prezenty jurto powędrują na STREET FISHING GAME WROCŁAW 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 bartass sprzedajesz te ukleje na sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 bartass sprzedajesz te ukleje na sandacza?Oczywiście że tak tu masz wzory i kontakt http://bartass-fishing.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Piękna robota. Posiadam ok. 10 woblerów made by Bartass i wszystkie sprawują się wzorowo. Praca woblera, estetyka wykonania na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Takie ostatki sandaczowe na zamówienie no i coś na co czekam najbardziej i pewnie nie tylko ja nowe malowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Przesyłka dziś dotarła. Woblery wyglądają rewelacyjnie,czysta robota i ładne malowanie. Dzięki i śledzę wątek dalej. pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Przygotowania do sezonu Trociowego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fajne woblery, z przebogatą gamą kolorów! A przy tym bardzo dobre rzemiosło. Warte pokazywania. Jest mi Bartoszu niezwykle milo, że to właśnie mnie przypadła w udziale możliwość zakomunikowania, że Twój status został zmieniony na "twórca". W pełni zasługujesz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jet mi bardzo miło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Trociowe BLACK FURY po pierwszej warstwie lakieru 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Klasa!!! Jeszcze takiego malowania nie widziałem. Połączenie czerni i jaskrawych pasków. ... miodzio. Dobrze ze dali ci status Twórcy, zasługujesz na to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Bartek te czarne cudeńka są naprawdę piękne no i bardzo oryginalne. Takich trotki z Drwęcy chyba jeszcze nie widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kilka czarnuszków o które prosili koledzy w weekend nauka pływania i będą szukały nowego domu. dwa nowe malowania i taki komplecik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Czarne jak czarne, ale daj wiecej zdjec tego miedzianego Super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi