Bartass Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Czarne jak czarne, ale daj wiecej zdjec tego miedzianego Super wyglada o którego Ci chodzi kolego tego 4 na dole ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 o którego Ci chodzi kolego tego 4 na dole ?? Pierwsze i drugie zdjecie, czwarty od dolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Chyba o te chodzi są o woblery oklejone złoto miedzianą tkanina na którą lekko natryskałem czarna farbę a potem ją przetarłem w niektórych miejscach i taki efekt wyszedł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Coś nowego wobler na Morskie Trocie 9,5 cm ok 22 g Kilka nowych malowań coś w niebieskim, filecie, odcieniach miodowych oraz test nowego bursztynowego materiału a tak wyszła szmatka na woblerze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tego morskiego dziś widziałem jak pracuje - klasa. Piękne migotanie przy prowadzeniu i w opadzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kilka wzorów pstrągowych modeli 5-6 cm ale to nie wszystko już niebawem coś co wszyscy znają w mojej odsłonie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Coś pod kropki dł. ok 6 cm waga między 4-5 g, oraz taka moja propozycja dobrze znanych patyczaków w mojej wersji. A oto moja wersja Patyczaków u mnie będą miały inną nazwę ale to niebawem na stronie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dobre. Na razie mam jeszcze zapas, ale kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Fajne te patyki.Jest szansa że rozstałby się kolega ze dwiema sztukami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Fajne te patyki.Jest szansa że rozstałby się kolega ze dwiema sztukami?Nie ma problemu zapraszam kolegę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kolejne malowania woblerów na morskie Trocie 10 cm 23 g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Bartass, a wybierasz się na te morskie trocie, czy na zamówienie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nie Maćku nie wybieram się. Zrobiłem je dla swojego kierownika z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A to szkoda, myślałem, że drwęckie trocie już ci się nudzą i szukasz nowych wyzwań No, ale jak dla kierownika, to lepiej żeby łowne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 A to szkoda, myślałem, że drwęckie trocie już ci się nudzą i szukasz nowych wyzwań No, ale jak dla kierownika, to lepiej żeby łowne były Ja zawsze szukam wyzwań nie mam na razie czasu na morską troć. Sporo pracy i w tym sezonie muszę się skupić nad Wisłą i łódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Co to za materiał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Drzewo Balsa oklejana tkanina brokatową ale są też inne nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak mija niedziela człowiek zamiast pospać i odpoczywać to wstaje i idzie coś dłubać Z taką jedną różnicą że dla mnie wstać i coś podłubać to przyjemność i odpoczynek więc dzień zaliczony do udanych dziś zakończyłem kolejną część zamówień mała przerwa i bierzemy się za następne. Trociówki dla Daniela Grombika już gotowe zestaw okoniowo szczupakowy coś pod bolka, niektórzy koledzy już zaczęli uzupełniać pudełka Tak się zastanawiam co ładniejsze Folia alu czy tkanina ?? Czarnuszki Pstrągowe z akcentami fluo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 No i prototyp na pana z wąsem 9,5 cm 24 g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bartek jaka długość i waga bóleniówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 7-8-9 cm waga od 11-16 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pięknie to oklejanie Tobie wychodzi,ja troszkę próbowałem ze szmatką,ale nie jestem zadowolony z efektu.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pięknie to oklejanie Tobie wychodzi,ja troszkę próbowałem ze szmatką,ale nie jestem zadowolony z efektu.Gratulacje.Nie poddawaj się ja też się uczyłem i jak szukałem metod oklejania to tak prawdę powiedziawszy nie do końca z tych tekstów wiedziałem o co chodzi. Pewnego ładnego dnia poznałem Pawła Grzecznika który zaprosił mnie na kawę i pokazał jak się okleja za to jestem mu bardzo wdzięczny, załapałem od razu dlatego najlepiej jak ktoś pokaże bo taka sam teoria to ciężka sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 CD. kolorowo Trociowo Prototyp wobka boleniowo-sandaczowego choć myślę że ładny kleń czy pstrąg się skusi dł. 6,5 cm waga 6,6 g z kotwicami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Śniegu puściły wiosna już się zbliża czas zabrać się za nieco mniejsze przynęty na klenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi