Bartass Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ukończone pchełki 3 cm dziś przetestowane i ustawione praca lusterkujaca wyczuwalna na kiju jeszcze kilka modeli i pakujemy do wysyłki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wyglądają super. Jaka waga tych pchełek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wyglądają super. Jaka waga tych pchełek?Waga 2,5-3 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Właśnie skończyłem malować boleniówki teraz czas na kilka warstw lakieru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Pchełki rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Fajne malowanie tych pchełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Właśnie skończyłem malować boleniówki teraz czas na kilka warstw lakieru Te płetwy boczne jak dla mnie są troche za duże, mniejsze byłyby lepsze - ale ogólnie lajtowe Nie cytujemy zdjęć.http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpisów-na-forum-jerkbaitpl/?p=1729002 Edytowane 16 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Kolejne wobki tym razem coś nieco większego okoniowo-kleniowe woblery bardziej pękate dł. 4,5 cm waga ok 4 g praca lusterkująca z delikatną akcją ogonową ukończone boleniówki dł. 7-9 cm waga od 8-13 g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nowość na ten rok wobler dosyć uniwersalny można powiedzieć. ładnie kolebie się na boki z delikatną pracą ogonową zamierzam przetestować go na boleniach i sandaczach chociaż inne rybki powinny też fajnie reagować. długość ok 6,5 cm waga 6-7 g wersje pływające i tonące 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 No i nadszedł czas na stery. Nowy model znalazł już sympatie wśród kolegów z zagranicy którzy zamierzają wypróbować je na tamtejszych pstrągach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kolejne robactwo się wylęgło dziś testy nad wodą niestety ale ryby nie były aktywne :/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ukończone boleniówki tak wszyscy o nie pytają no i są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dopiero teraz przypadkiem trafiłem na twój profil.Jestem naprawdę pod wrażeniem, estetka pierwsza klasa i te zdjęcia plenerowe zrobione naprawdę ze smakiem. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Po małej przerwie udało się ukończyć troszkę woblerów i znaleźć czas na zrobienie kilku fotek Coś na Bolasy nowe malowanie boleniówek ciekawe jak się sprawdzi ?? No i takie nowość sandaczowo szczupakowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Kilka nowych kolorków szczupakówek Dwa nowe malowania sandaczówek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Po małej przerwie kilka ostatnich produktów do oferty trafiają woblery szczupakowo-sandaczowe płytko chodzące, woblery powinny sprawdzić się na płytsze zatoki oraz nocne łowienie sandaczy no i troszkę już klasyki sandaczowej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Po przerwie udało się ukończyć coś srebrniakowego 5 cm wobki sprawdziły się więc postanowiłem zrobić kilka innych wzorów malowań . Nowy model woblera Trociowego 7 cm już niebawem w ofercie,na stole tworzy się też kolejny nowy model Trociowy który niebawem może uda mi się skończyć 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ukończony nowy wzór woblera trociowego dł. ok 7 cm po pierwszych testach praca woblera bardzo zadowalająca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Coś nowego w mojej ofercie slidery szczupakowe niebawem wszystko będzie na mojej stronie internetowej ale można już zamawiać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Troszkę mi temat ucichł ale to nie dlatego że nie pracuję, wręcz przeciwnie brak czasu :/ dziś się zmobilizowałem i zrobiłem kilka fotek trociowych przynęt bo styczeń już zbliża się wielkimi krokami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Na bogato jest.Wykonane starannie ,pikne kolorki,długo ławy nie będą grzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kolejna partia trocióweczek jak ja nie mogę się doczekać stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Bartek odłóż dla mnie ze 3 szt tych różowych (oczojebnych)- jakoś się spotkamy i wezmę je [emoji122] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Kilka zdjęć z dzisiejszego dnia w pracowni jutro CD. dziś trzeba odpocząć a rano do pracy jechać. Przygotowania na maj i czerwiec przed malowaniem po malowaniu a o nowy model sandaczówek na 2017 r w dwóch wersjach płytko i głęboko chozące model głęboko chodzący będzie wyglądał w ten sposób płytko niebawem wstawię zdjęcie jak lakier wyschnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi