Bartass Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ławiczka uklejek boleniowych gotowa do wysyłki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 podano do stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Pstrągowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Pierwsze odlewy piankowe po wszystkich poprawkach, jak na pierwsze próby jestem zadowolony ale nie odchodzę od drewna pianka to tylko do niektórych wobków większość woblerów będzie z drewna jak do tej pory 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Miodzio jerki ,nie wiem czemu ale zawsze najbardziej podobają Mi się w malowaniu okonia. Ile mają długośći? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 długość ok 9 cm waga 23-25 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Sandaczówki na głębsze rynienki można zastosować do trolingu Szczupakowe w sam raz na majowe płytsze wody Pstrągowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Maj już niebawem a wiec coś na zębatego ok 11 cm waga w granicach 45 g +/- kilka gram 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jeśli ktoś może i ma chęci zapraszam do pomocy http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ostatnia partia jerków szpakowych w tym miesiącu kolejne dopiero w maju, do wyboru kilka wariantów malowań długość ok 9 cm waga ok 25 g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Doszły cudeńka na późnojesienne sandacze Polecam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Piękne szkoda, że Bartek tak rzadko wrzuca tu swoje piękne woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Piękne szkoda, że Bartek tak rzadko wrzuca tu swoje piękne woblery Wykonanie mistrzowskie i przede wszystkim łowne Bartas zarobiony to i mało wrzuca. Szkoda że od 3 lat jedzie do mnie na wspólne łowy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Wobasy fajne i widać że solidnie wykonane. Nie te szajsy, które randomowy janusz marketingu próbuje wciskać pomiędzy pakowaniem książek do tornistra a zajęciami z wfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ciesze się Rafał że wobki dotarły czekam na wyniki Postaram się rzucić jakieś fotki z kolejnych moich prac będą o już trociowe woblery nie wiem czy do stycznia będę robił jeszcze inne woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ciesze się Rafał że wobki dotarły czekam na wyniki Postaram się rzucić jakieś fotki z kolejnych moich prac będą o już trociowe woblery nie wiem czy do stycznia będę robił jeszcze inne woblery.Bartku widziałem, że na zakończenie sezonu fajnie połowiłeś trocie czekamy na te styczniowe i jakiś soczysty filmik z rozpoczęcia sezonu trociowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Coś tam udało się wyjąć mam nadzieję że początek sezonu będzie udany i też uda się coś złowić, co do filmu to zobaczymy ja filmów nigdy nie kręciłem może jakiś hol uda się nagrać zobaczymy czas pokaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Pierwsze trociówki już gotowe lecimy dalej z kolejnymi będzie kilka jerków i pstrągowych i oczywiście trociówki, nie wiem czemu ale bardzo lubię robić właśnie trociowe woblery. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Zraz i rozpoczęcie sezonu trociowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Dokładnie sezon ruszy moment człowiek nawet nie zobaczy kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Woblery pstrągowe Badylaki Jerki szczupakowe 10 cm 58-60 g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jerki dwa środkowe super ,przewidujesz wykonywać takie tylko 12 cm.Jak na 10 cm to sporo ważą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuGrudziadz Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jakie duże kotwice polecasz do tych jerków? Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Czy 12 cm zrobi nie wiem nie mam formy na takie jerki. Jerki swoje waż to fakt ale taki był zamiar wszystkie jerki robię z żywicy pomyśle nad większymi w wolnym czasie jak go znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dziś czyszczenie oczek i wklejanie sterów pierwsza partia będzie gotowa ale to tylko kropla w morzu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi