smudek Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zabójcze kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Ślicznotki Bardzo dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nowy sezon się zbliża coraz szybciej, a więc pomyślałem nad nowym woblerem trociowy po kilku testach praca jak dla mnie bardzo dobra myślę że się sprawdzi w tym roku na większej wodzie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pierwsze próby z folią holo bardzo fajny efekt moim zdaniem troszkę muszę jeszcze popracować na tym materiale i będę zadowolony na 100 % teraz jest jakieś 60;) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Bartek to ja poproszę jednego z holo ale takiego mega cygańskiego [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wojtek jak zrobię to dostaniesz te były testowe i tych niestety nie mogę wydać bo nie są wykończone tak jak powinny być chciałem tylko sprawdzić jak to się okleja itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Bardzo bardzo bardzo śliczne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Troszkę zabawy z żywicą jerki szczupakowe jeszcze troszkę kilka rzeczy się dopracuje i będzie gitara 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Całkiem fajne ,w jakiej długość są ,i jaka mają pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Długość ok 11 cm waga ok 34 g w opadzie lusterkuje podczas podszarpywania odchodzi na boki i miga przy stałym zwijania praca typu S z kolebaniem na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dziś kilka malowań szczupakowych wobków i boleniowych bez sterów, oraz próba lakierowania woblerów szczupakowych żywicą jak na razie z niczym nie reaguje więc ok zobaczymy efekt końcowy kilka dzisiejszych prób przed lakierowaniem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Trociowa ławiczka skończona 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Niezłe stadko ,fajna gama kolorystyczna ,daje wiele możliwości nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dokładnie czasami zmiana koloru wystarczy aby skusić rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Z tego to właśnie powodu zawsze mam sporo przynęt w różnych kolorach i wielkościach ,aby być przygotowany na warunki i kaprysy ryb.Niekiedy zmiana prowadzenia przynęty jest strzałem w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tęczaki wyszły the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Malowanie w tęczaka zawsze mi się sprawdza niezależnie od wody i pogody oraz pory dnia takie uniwersalne malowanie można nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dziś spokojniej na pracowni więc miałem chwilę pokombinować z malowaniami jerków i boleniówek oto efekt jeszcze przed lakierem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Nowy model jerka wystrugany i przygotowany do zrobienia formy długość 12 cm za parę dni pierwsze próby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wygląda dobrze ,wygarbiony ,malowanie na okonia będzie do niego pasować idealnie.Ciekaw jestem jak śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Kilka 10 cm w nowej odsłonie 12 cm w próbnych malowaniach wobki jeszcze przed lakierem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Jedziesz z tematem ,jerki fajne ,seledynek ciekawy .Jaka waga 12 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Bolenióweczki poproszę w maju do testów Podkarmimy trochę rapiszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Eleganckie jerki, szczególnie seledyn ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Boleniówki w stylu real fish długość 7,5 cm waga ok 13 g w dwóch wersjach malowania 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi