iduss Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Boleniówki piękne ,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Super wyglądają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Super dobrane kolory wymiatasz ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pstrągowe 5-teczki w wersji tonącej, materiał balsa. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ładne kolorki starannie wykonane ,zapewne rybki docenią starania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Kolejna partia boleniówe w troszkę innym malowaniu i kilka gram więcej teraz mają 15,5 g i taka waga już zostanie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Sezon coraz bliżej i to już chyba ostatnia nowa przynęta na bolenia myślę że i nocny sandacz się skusi długość ok 9,5 cm waga ok 21 g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Bartek, odłóż mi ze 3 szt tych ostatnich, albo daj Maciasowi bo będę się z nim widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Krótki filmik z powstawania jerków 15 cm dziś nałożyłem tło pod malowanie wyszło całkiem fajnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jeszcze przed majem kilka boleniówek dł ok 9,5 cm waga 22-23g kilka sztuk do nabycie na giełdzie zapraszam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Czesc.Chcialem tylko powiedziec , fajne te Twoje male jerki na wiosenne szczupaki.Moje 2x 90cm i kolegi 110cm.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Moja wersja Strike Pro 15 i 12 cm waga ok 85 i 45 g zupełnie inna praca niż oryginał wobki bardzo ładnie odjeżdżają na boki a w opadzie bardzo ładnie lusterkują na maj jak znalazł 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Filmik z pracą jerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Przesledzilem caly watek, boleniowki ze zdjecia wyżej to po prostu cudo... powiedz wszystkie sa z drewna czy odlewasz z formy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Cześć robię z drzewa i część odlewam z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Remont mieszkanie pochłania sporo czasu i niestety wobki musiałem odstawić na bok kilkanaście sztuk zrobiłem żeby nie zapomnieć jak to się robi.Sandaczowe 9-ki i 11-ki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ty i zapomnieć? Pewnie już możesz je robić obudzony w środku nocy, bez otwierania oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Bartass piękne jak zawsze. Jeden z Twoich wobków wpadł mi w ręce jakiś czas temu, jestem pod wrażeniem estetyki wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Cieszę się bardzo że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Coraz chłodniej czas się zbroić w grubszy kaliber 12 cm jerki w starej wersji będzie też nowa wersja lżejsza i z grzechotką w malowaniach nic nie wymyślałem robiłem swoje wersje zorginalnych wzorów z małymi przeróbkami. Nie chciałem za dużo zmieniać jeśli się coś sprawdza. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 12 cm jerki z grzechotką waga ok 33 g przed lakierem w kilku wersjach koloru. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ukończone czas się brać za inne wobki bo już nie wiem w co ręce wsadzić. 12 cm 35 g z grzechotką 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Troszkę dzisiejszego malowania trociówek jutro ciąg dalszy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kilka migawek z dzisiejszego trociowego malowania, terak kilka dni w lakierze i do końca tygodnia powinny polecieć do właścicieli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Porównanie woblerów z prawej strony wersja na Polskę z lewej na Norwegię Ukończone jutro wodowanie i pakowania. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Bartass 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi