Bartass Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Gotowe wobki sandaczowe,pstrągowe i boleniowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dawno mnie nie było, ale to nie znaczy że nic nie robię. Przygotowania do sezonu trociowego gdyby coś komuś brakowało zapraszam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Woblery trociowe 6-7,5cm Ustawione gotowe do boju:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) Bardzo dawno mnie nie było, ale niestety sprawy rodzinne wygrały. Oczywiście coś tam robiłem tylko w mniejszych ilościach mam nadzieje, że teraz się to troszkę zmieni. Pierwsza partia trociówek zakończona w tym roku zacząłem robić szybciej w w zeszłym zabrakło. Jak ktoś chętny to śmiało pisać wiadomości. Pozdrawiam kolegów i koleżanki Edytowane 10 Października 2021 przez Bartass 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Kolejna partia skończona biorę się za następną. Jeśli komuś coś brakuje zapraszam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Szukasz prezentu na święta? Proponujemy drewniane pudełeczko z przynętami. Przynęty oczywiście dobierasz sam jeśli chcesz oraz możemy dla Ciebie zmienić sentencje po otwarciu pudełka:) Pudełko z przynętami może być tak że fajnym prezentem na urodziny lub w podziękowaniu. Zapraszamy napisz wiadomość a wspólnie coś wymyślimy Pozdrowionka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Ostatnia partia trociówek w tym roku jak komuś braknie zaprasza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Trocie zaliczone coś udało się wydłubać, teraz czas na kropki jakieś niewielkie się uwiesiły ale była okazja przetestować stary wzór 5 cm pstragówek które się sprawdziły. Miałem sporo pytań czy będą 5 cm, a więc będą już na stałe w ofercie zapraszam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Świetnie wykonane jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Dzięki staram się jak umiem najlepiej. ???? Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Bartass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) te ukleje wczesniej jak pokazałeś w kolorze bialejj perły czy silver,,najbardziej mi sie podobają a nawet są najlepsze,,są zajeb,,naturalne.... Edytowane 11 Stycznia 2022 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Dzięki cieszę się że się podobają. Z tego co wiem to i dobrze się na rybach sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Dziś malowanie trociówek kilka detali potrafi zmienić wygląd woblera???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Niby kilka psikniec wiecej a różnica kolosalna.Malujesz na tkaninę wychodzi to super.Tak trzymaj???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Pstrągowe 5-teczki ukończone ???? biorę się teraz za kolejne trociówki i pstrągówki, jak ktoś chętny zapraszam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Pstrągowe 7-ki ukończone teraz czas brać się za kolejną partię pstrągówek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) ,,, Edytowane 1 Marca 2022 przez Bartass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) ,, Edytowane 1 Marca 2022 przez Bartass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) ,, Edytowane 1 Marca 2022 przez Bartass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Udało się ukończyć sporą partię pstrągówek 5 i 7 cm. Jestem mega szczęśliwy że skuteczności tych przynęt sam się zdziwiłem że tak zasmakowały pstrągalom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Mała odskocznia od pstragówek.JERKI OKOŃ 9cm waga ok.26 g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Fajny ten szaraczek, taki nie szablonowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Coś nowego na rok 2022 !!! Cykady na bolenia i sandacza długość 10cm waga ok 24g, świetne do łowienia toniowych boleni i nie tylko. Bardzo dobra przynęta na stojąca wodę polecam Edytowane 23 Marca 2022 przez Bartass 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Odświeżona wersja uklei na bolenia długość 7,5 cm waga 13-14 g na razie w 3 wersjach kolorystycznych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi