Skocz do zawartości

Islandia 2014 - fotorelacja Salmo Adventures

bigos

Rekomendowane odpowiedzi

Nie obejrzałem do końca, nie wytrzymałem  :) .

Tylko czesc zlowionych ryb zostala sfotografowana - na szczescie...Niektorzy prawie wcale nie robili zdjec...Szajba 100%. Ostatniego dnia dostalismy prosbe zeby zabrac troche ryb dla chlopakow z Reykjaviku. To pozabierali same palie ponad 50 cm ( do jedzenia lepsze niz pstragi)...Ja nie pojechalem lowic bo mialem juz  dosyc...Kiedy zobaczylem ryby w skrzynkach, to sie przezegnalem lewa reka...Nie wiem ile tego bylo, ale chyba  bym nie dzwignal...Takie realia.

Dawaj film z GoPro ;)

Ile ta woda miała stopni?

Aha, ciągle nie widzieliśmy fotek z tarponami, chyba, że coś przegapiłem?

Stary, daj zyc :) Zapomialem juz o tych tarponach :) Mam setki zdjec do opublikowania i nie mam kiedy w tym grzebac...Za kilka dni lece do Kanady i znowu bedzie ,,1000 ryb'' napstrykanych...A Ty mnie pytasz o GoPro !:)  Ja te filmiki tylko szybko przewinalem, zeby sprawdzic czy cos sie ponagrywalo... Tych ktore kumpel krecil, nawet nie widzialem...Nie wiem kiedy to bedzie poskladane i do pokazania...Najlatwiej to gdzies poleciec i ryb nakosic. Cala robota dokola tego to koszmar.

Ile stopni miala woda ? Za duzo chyba nie miala, bo zmarzlem jak bezdomny pies... Nastepnym razem biore neopreny.

• 3 tygodnie później...