Bezel Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam. Takowy news: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/sakura-rookie-baitca sting-g5-a180-p1216-k6697.html bardzo podobne do JDM Tailwalków i ponoć z tej samej fabryki.( seria TRINIS przedewszystkim )Szkoda, że na sklepie nie będą dostepne, mam blisko do FM pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Myślę że Sakura to jest temat któremu warto się przyjrzeć. Koledzy którzy oglądali kije na poprzednich targach wędkarskich w Poznaniu mówili że prezentowały się całkiem solidnie... http://www.jerkbait.pl/?p=202 (trzeba przewinąć artykuł na dół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ktos wie gdzie to jest produkowane? Skoro w tej samej fabryce co Trinis to pewnie China Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ... co nie musi wcale oznaczać, że to zły towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To chyba po moim poście marsz żałobny Być może po kilku latach coś (?) drgnie w temacie castingu w Polsce. Może to będzie sakura, może .... sam nie wiem co ale ... będzie coś dla wędkarzy dostępne. Akurat Sakura była całkiem fajna. W tym roku jakby mniej wędek castingowych ale z tego co pamiętam rok temu było w czym wybierać a sam sprzęd prezentował się całkiem dobrze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ... co nie musi wcale oznaczać, że to zły towar Tego nie powiedzialem Ale jak za takie pieniazki to moga byc fajne wedki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ... co nie musi wcale oznaczać, że to zły towar Tego nie powiedzialem Ale jak za takie pieniazki to moga byc fajne wedki! za taką cenę masz St. Croixa Triumph i Wild River w Warszawskim E.Leclercu, a to są niezłe wędki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Kupiłem ostatnio w Decthlonie w Markach wędkę castingową Berkleya. 6'6 opisaną w gramach 7-30gr. Piękny, szybki sandaczowy blank,ugięcie szczytowe, progresywne. Co jest ciekawe, jest ona we wzornictwie niesłychanie podobna do wędek Sakury z Fishing-Martu. Te same czerwone wstawki, uchwyt dzielony z czarnej pianki, omotka silver metalik, przelotki Fuji Alconite.Japan styl. Więc przypuszczam, że jakaś fabryka w Chinach klepie to dla kilku dystrybutorów. Produkt jak najbardziej ok. Jest to jedyna wędka w mojej stajni, którą kupiłem jako gotowca. Mile się zaskoczyłem na zakupach, bo wcale nie planowałem zakupu nowego kija, w planach były raczej ciuchy. Przechodziłem przez stoisko wędkarskie i z ciekawości chciałem zobaczyc, czy mają wędki castingowe. Pomachałem kilkoma badziewiakami i wypatrzyłem tą perełke. Nie mogłem już wyjśc ze sklepu bez tej wędki.Ciuchy poczekają. Do łowienia z opadu będzie idealna.Cena nie jest wygórowana 319 zł. U rodbildera sam komplet Fuji alconite + ich montaż pewnie kosztowałby tyle co sama wędka. Wędki w Fishing-Marcie są chyba stówkę droższe. Może ktoś już wie, czy moje przypuszczenia są słuszne, że to te same blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ArturK Może wrzuć jakieś zdjęcia dla porównania?Łakomy kąsek, być może nie tylko na początek z castingiem Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 przyzanm się ze i mnie zaskoczyły kijki w decathlonie, zwłaszcza 1 czesciowe szpady chyba własnie Berkleya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Chyba wiem o czym gadacie - chyba widzialem ta wendka z c.w. 5-20. Byl to Berkley Pulse casting: . http://www.berkley-fishing.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Prezentuje się bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jak dla mnie akurat rękojeść zbyt kosmiczna - ciekawe jak z blankiem( jego jakością) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi