PaNeK Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 A co by Panowie boleniarze powiedzieli na boleniowy zlot w okolicach czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A co by Panowie boleniarze powiedzieli na boleniowy zlot w okolicach czerwca? W okolicach czerwca powiadasz......A w okolicach Warszawy czy Zamościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Wydzieliłem z wątku o przygotowaniach do sezonu boleniowego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ......................................A w okolicach Warszawy czy Zamościa Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Odra w okolicy Slubic i moze sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ......................................A w okolicach Warszawy czy Zamościa Zielonej Góry Ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 hmmmmmmmmm ja bym zrobił coś nad Wartą, szczególnie mało o tej jakże nie rybnej rzece na forum sie czyta, a myślę że warto było by sie nad ta wodą spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dla mnie Warta też bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flls Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dla mnie Warta też bardzo dobra Dla mnie najlepsza fajnie by było jak by zlot była nad Wartą, jak będzie czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dobra, zacząłem nie bez przypadku, więc powiem wam co mi po głowie chodzi.Mam taki nieśmiały pomysł na zlot boleniowy w Nieliszu, organizator ze mnie raczej marny, ale z moich informacji wynika że na zbiorniku inne drapieżniki są wypierane przez bolenia, a wędkarze łowiący jesienią na trupka i czerwonego robaka zaczęli często natykać się na taki przyłów, co według naszego okręgowego Inspektora Zagospodarowania Wód świadczy o tym że jego baza pokarmowa się bardzo skurczyła. Jeśli baza pokarmowa bolenia się skurczyła, to by oznaczało że jest głodny, i czeka na fajnego woblera <_< Na odłowach kontrolnych w sieci boleń dominował wśród drapieżników a jego średnia waga to 3-4 kg, ponoć jest masę i bolenia i suma. (u nas nie ma amatorów na łowienie 1 czy 2 ryby). Szczerze mówiąc nie znam się na boleniach, pomyślałem o tym zlocie jedynie ze względu na tą okoliczność Na zachętę powiem że nasz okręg stara się zmniejszyć do minimum operaty na bolenia, więc od następnego roku będzie go już tylko mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ostatnio naprawdę sporo o tym myślę ( o organizacji zlotu) , szukam odpowiedniej bazy noclegowo integracyjnej. ale mam chyba jedno marzenie które pewnie się nie z iści... zobaczyć wszystkich boleniarzy j.pl w jednym miejscu nad Wartą. zastanawia mnie efekt tego polowania. która szkoła ,WIśLANA czy ODRZAńSKA by sie tu sprawdziła? <_< ot takie małe przemyślenia mi się rzuciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ale mam chyba jedno marzenie które pewnie się nie z iści... zobaczyć wszystkich boleniarzy j.pl w jednym miejscu nad Wartą. zastanawia mnie efekt tego polowania. która szkoła ,WIśLANA czy ODRZAńSKA by sie tu sprawdziła? <_< ot takie małe przemyślenia mi się rzuciły Ja proponuje rywalizacje szkół Warcianej, Odrzańskiej i Wiślanej na zbiorniku zaporowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 o jesli o mnie chodzi to nie jestem zbyt mocny w te klocki stąd moje marzenie. właściwie dla mnie to najważniejsze zobaczyć najwiekszych tuzów w akcji. tylko że tu rodzi sie jeszcze pytanie czy zechcą na takie spotkanie przybyć i pokazać swoje sztuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Panek spoko - jajakub i ja piszemy się Grzecho pewnie też - mini zlocik na bank wypali Szewer też mógłby coś o bolkach powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radekg Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 PANEK- powiadasz że u was bolenia aż nadto to pewnie na takim zlocie i ja ŻÓŁTODZIUB boleniowy może by sobie poradził jakby to spotkanko wypaliło to chętnie bym się z KIMŚ wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A może wrocławska oderka?? Boleni z tego co wiem, to nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Uuuuuuuuu, to się zaraz zrobi turne boleniowe, od Nielisza po Odrę w Słubicach Ciekawie, ciekawie, taki tygodniowy maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Rozeznam się jak z łodziami, jak dobrze pójdzie to będzie trzeba wam zorganizować kilka łodzi do wypożyczenia.A o noclegu pogadamy jak będzie wiadomo ile osób chciało by jechać, bo może znowu ktoś by wolał spać pod gołym niebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jeśli nie weekend Bożociałowy to ja bym się pisał. Pewnie Team-Sulejówek też by się ze mną zabrał W czerwcu to pewnie by można w namiotach spać. A jeśli nawet nie to chyba bazy noclegowej w granicach 30-50 zł tam nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Panek spoko - jajakub i ja piszemy się Grzecho pewnie też - mini zlocik na bank wypali Szewer też mógłby coś o bolkach powiedzieć. Ja również bym sie pisał ponieliszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Taki Boleniowy zlot i mi chodzi po głowie od dłuzszego czasu i również myślał bym tu o jakiejś zaporówce. Nad Sulejowskim mieliśmy okazję się przekonać że da się te ryby łowić na stojącej wodzie z ręki. Jeśli mieli byśmy sie spotkać na tym właśnie zbiorniku to obstawiał bym nieco wyżej niż ostatnio, gdzieś w okolicach ujścia Pilicy.Z tym że jest jedno ale.Chyba żaden z Jerkbaitowych Boleniarzy nie ma wystarczającego doświadczenia w łowieniu Aspiusów na stojącej wodzie żeby pokazać klasę. To by była raczej zbiorowa improwizacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Więc zostaje Wrocław Tylko mam nadzieję, że ten zlot to nie w weekend będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Na samym początku witam jako nowy forumowicz ze swoim pierwszym postem Myśle, że jeśli miałoby być sprawiedliwie to takie spotkanie powinno odbyć się w trzech turach: i na Odrze i na Warcie i na Wiśle. Wtedy każdy z grupy boleniarzy przypadającej do odpowiedniej rzeki mógłby się czegoś nauczyć na nie swojej wodzie. Ot takie moje przemyślenia, chociaż to pewnie byłoby trudne do zrealizowania Pozatym też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A zatem idźmy wszyscy na kompromis i spotkajmy się nad Bugiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A zatem idźmy wszyscy na kompromis i spotkajmy się nad Bugiem Podpinam sie pod Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Panek spoko - jajakub i ja piszemy się Grzecho pewnie też - mini zlocik na bank wypali Szewer też mógłby coś o bolkach powiedzieć. Ja również bym sie pisał ponieliszować O właśnie i Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
A co by Panowie boleniarze powiedzieli na boleniowy zlot w okolicach czerwca?
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi