PaNeK Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 A co by Panowie boleniarze powiedzieli na boleniowy zlot w okolicach czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 jak już będe wiedział coś więcej, założe oddzielny wątek i pozbieram ochotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nielisz jest dobry - chętnie bym przyjechał poznać. Tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 proponuje czerwiec! połowa czerwca mniej więcej, 12,13,14 a jak nie to może 5,6,7 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Do pierwszej opcji dochodzi jeszcze 11, bo to Boże Ciało. Można 4 dni poświęcić na łowienie. Ja niestety w tym terminie nie będę uczestniczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzecho Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Panek spoko - jajakub i ja piszemy się Grzecho pewnie też - mini zlocik na bank wypali Szewer też mógłby coś o bolkach powiedzieć. jasne że się piszę pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon@ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Również bym się pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja utrzeć nosa boleniowym tuzom? Zaprosić ich na zaporówkę Tak się składa, że mam zamiar w tym roku się zderzyć tym tematem. Nie wiem tylko dlaczego czerwiec jak na początku miesiąca bolki wyraźnie siadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tzn, lepiej maj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jasne. Ja mam zaplanowane na maj dwie wody w których pływają mega bolki. Przyjechałbym na ten Nielisz tylko zloty maja jeden wielki feler - maja datę. Ja jeżdżę na ryby jak jest odpowiednia pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zamówiłem boleniową pogodę, więc możesz przyjeżdżać Co do terminu, jeśli wszystkim odpowiada Maj to nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Już co nieco się rozpytałem w Nieliszu, myśle że dało by się załatwić 10 łodzi, proponuje ostatni weekend maja 29-30-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Cześć, Ja oczywiście się pisze, termin mi obojętny byle to był weekend. Jeśli chodzi o spanie, to proponuje namiot lub pod chmurką , myśle że w okolicach Nielisza będzie cięzko cokolwiek załatwić (hotel, zajazd itp)Koniec maja wydaje mi się OK. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jeszcze jest jedna fajna woda boleniowa-ROŻNÓW ale nie wiem jak tam jest po ostatniej powodzi.Może ma ktoś jakieś wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 W sobotę na 99% wpadnę poznać tych których jeszcze nie poznałem osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
A co by Panowie boleniarze powiedzieli na boleniowy zlot w okolicach czerwca?
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi