Skocz do zawartości
  • 0

KWIETNIOWE (Warszawskie) SPOTKANIE jerkbait.pl - GŁOSOWANIE

Friko

Pytanie

Panowie, przechodzimy powoli do konkretów, czyli wyboru w drodze głosowania poropozycji dotyczących naszego kwietniowego spotkania, które padłu tu:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8568&amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;start=0&

PROPOZYCJA NR 1, 22/04 (środa), 17:00, Spójnia

a) parking przed sklepem WMH (Spójnia)

B) w środę 22.04

c) godzina 17:00 (dla tych co zdążą, 17:15 ci co przybędą rozchodzą się nad wodę) oraz 19:30 (zbiórka po zakończeniu łowienia, obowiązkowa że tak powiem; zachód słońca jest o 19:00)

d) 19:45 przenosimy się spod WMH do Rury lub Tawerny (w zależności od ilości osóB), żeby usiąść na godzinkę-dwie przy jakimś kufelku i pogadać

PROPOZYCJA NR 2, 25/04 (sobota), 16:00, Gassy

a) Gassy lub wiocha nieco wyżej

B) 25 kwietnia;

c) godzina 16:00 spotkanie, wcześniej kleniki

d) ognisko i może naszych bolenarzy da się poprosić (poprosić pewnie się da ) o kilka słów przed sezonem

Bardzo proszę osoby zaintereowane spotkaniem o wpisywanie się z głosami za propozycja nr 1 lub propozycja nr 2

Szczegóły dot. propozycji znajdują się w zamkniętym wątku do którego link podałem na górze.

Pozdrawiam

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

stosunkiem głosów 15:0 :huh: wygrała propozycja nr 1, czyli Spójnia.

Myślę że wątek o głosowaniu można już zamknąć. Ogłoszenie o spotkaniu przykleję w nowym wątku. Zakładam że osoby które głosowały, mogę od razu wpisać jako tych którzy zgłosili swój udział :D

Pozdrawiam i dziękuję za głosy.