wildriver Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Czyli mamy na razie: -Bromba-L.D.-nie znany robal-wobek z jajem Forecast-ogólnie Huntery Napiszę od siebie,że na moich łowiskach dość dobrze sprawdza się wobek,który kolebiąc się wyraźnie/lusterkując zamiata ogonkiem dość szybko,nie stawiając przy tym dużego oporu w wodzie,kształt -typowa baryłka.Mam jeszcze jeden typ wobka seryjnego,jeśli takim można nazwać sendale,płotka 3,5cm to moim zdaniem rewelacyjna przynęta na klenia i jazia. Edytowane 13 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Ja polecam woblery forumowego kolegi Pietrusy ,u mnie się sprawdzają oraz Goldfish owady. Edytowane 13 Lutego 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Właśnie muszę się do Piotrka udać po jakieś na testy Dzięki,że mi przypomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Z agresywniejszych to bonito, wabixy mniejsze krakuski ,ze smóżaków moge polecić mikro chrabąszcze z allegro tylko raczej większe nie te jedno centymertowe tylko minimum te 2 cm 2,5cmZ JAZA i z Dorado chrabąszcze majowe też rewelka . Edytowane 13 Lutego 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://allegro.pl/chrabaszcz-owad-smuzacy-wobler-klen-jaz-23-25-i3024231456.htmlTakie coś raz sobie kupiłem i powiem ze jak za tą cene świtna robota ,troche je dociązam ołowiem doklejając go spod spodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Pietrusy to nie tylko fajne wobki Piotrek to też rodmistrz.Ostatni travel to prawdziwa perełka na klenio-jazie. Edytowane 13 Lutego 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A ja bym jeszcze dodał wobki Sendala. Nikt nie wspominał wcześniej, a na warszawskich opaskach robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Woblery Rzeszowskie dostępne w dwóch rozmiarach http://allegro.pl/woblery-rzeszowskie-hand-made-klen-pstrag-brzana-i3018770585.html naprawdę polecam a w szczególności szerszenia Edytowane 13 Lutego 2013 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A ja bym jeszcze dodał wobki Sendala. Nikt nie wspominał wcześniej, a na warszawskich opaskach robią robotę Looknij dobrze wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Balsowy minnow Rapala , w kolorze uklei, wieczorową porą na kamienistym przelewie, przy odpowiednim stanie wody. Wolno ściągany z nurtem, tak żeby tylko kiwał się na boki. Warto mieć choć jednego w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 własne woblery, bonito, siek-m, czasem kenart,góral 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A nikt nie wspomniał o woblerkach Oleix-a.Miałem z nimi już do czynienia i szczerze mówiąc bywa, że są piorunująco skuteczne. Ale ciężko je zdobyć.... W moich pudełkach królują produkty Andrzeja Lipińskiego, a lat temu kilka zaczynalem od kolekcji wobków: RAPA, Dorado, Siek-M. To były podstawowe wobki na klenie.Na jazie najlepsze były jak do tej pory Instinct-y 3cm w kolorach srebrnym lub z domieszkami błękitu.W tym roku planuję na wiosnę skupić się na łowieniu Juniorkami z Hunter-a i mam nadzieję, że także na Oleix-y (jak się je uda pozyskać). Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Na przelewy - siek bzyk. U mnie 'robił' robotę cały poprzedni sezon. Na Warcie i na Odrze. Na spokojniejsze miejsca - rzeszowskie (te mniejsze) oraz wyroby @fishbartka. Ze smużaków: lipowe chrabąszcze i wyroby Przemka Szymańskiego.To dla mnie wobki pierwszych rzutów. Jak nie podchodzą - zaczynam kombinować. Ale na ogół podchodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jakie polecacie woblery SDR które pracują już przy bardzo wolnym zwijaniu w słabym nurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Hornet SDR Black Tiger. Bardzo mocna praca. Edyta. Podałem kolor, bo to moje ulubione zdobienie Horneta, odkąd Salmo zlikwidowało niezastąpionego Golda. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak, horneta mam, i mam też bonito, chodzi mi o najmniejsze wersje SDR'ów, poza tymi dwoma chyba najbardziej popularnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Sporo takich wobków trafia na giełdę twórców, robione są przez forumowiczów min Forecast, gajosik oraz innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Balsowy minnow Rapala , w kolorze uklei, wieczorową porą na kamienistym przelewie, przy odpowiednim stanie wody. Wolno ściągany z nurtem, tak żeby tylko kiwał się na boki. Warto mieć choć jednego w pudełku. O jaki minnow Rapali Ci chodzi i w jakim rozmiarze i kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mi na Wiśle znakomicie sprawdza się Gloog Hector, uwiesiło się na nie kilka ładnych kleni, w tym jeden "50". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mi na dolnym odcinku Dunajca sprawdza siępłytka 5 i 7 p.Janusza Widła.Selektywne przynety na klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 238 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ja nie chodzę ale słyszałem że SENDALE kleniojaziowe są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam. Odświeżę trochę temat. Szukam małych woblerów kleniowych 2,5-4 cm, mogą być tonące. Ale muszą mieć na tyle skupioną masę żeby posłać je na znaczne odległości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Moj killer na Jazia to Shad Rap 5cm od rapali w kolorze złotym sprowadzany z prądem (podszarpując). Czasem Obrotówka nr.2 również z prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ostatnio wpadły mi Bullety w ręce. Małe i ciężkie tak jak potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Bonito Klen i Jaz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi