Andru77 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zapomniałem jeszcze o prixach Kuby Słomki bardzo ciekawe woblerki. Wagowo podobnie jak te wspomniane wyżej bullety ale trochę mniejszy korpus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) A tak z innej beczki gdzie w warszawie jest w miare dobrze zaopatrzony sklep wlasnie w male kleniowo jaziowe wobki np sieki w przyzwoitych cenach? Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Spawciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Odświeżę temat.Poszukuję fajnych woblerków na klenie i jazieMyślę do max 4cm, płytko schodząceDo 10cm, do max 50Jaki sklep oferuje szeroki wybór?Chciałem przykładowo dokupić instincty 3cm, ale chyba już nie ma?Mała nizinna rzeka, max 20-25m szerokości Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Jeśli mogę doradzić, kup sobie woblerki: Siek Bzyk, Siek Skiper, Siek gupik a od Andrzeja najmniejsze i średnie Bromby. Powyższe przynęty są sprawdzone, skuteczne i płytko pracują, kupisz je bez problemu na all... jak i w większości sklepów internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 (edytowane) Jeśli mogę doradzić, kup sobie woblerki: Siek Bzyk, Siek Skiper, Siek gupik a od Andrzeja najmniejsze i średnie Bromby. Powyższe przynęty są sprawdzone, skuteczne i płytko pracują, kupisz je bez problemu na all... jak i w większości sklepów internetowych.MiałemSmużaki u mnie bezskuteczne, na te sieki też nic nie złowiłem Za to np gębskie lubująSzukam czegoś raczej mało spotykanegoNa sieka to łowi u mnie każdy i klenie znająSent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 5 Maja 2024 przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Dorado Classic 5 tonące, leci to jak pocisk, łowi klenie, jazie, pstrągi. Do pół metra śmiało poprowadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Dorado Classic 5 tonące, leci to jak pocisk, łowi klenie, jazie, pstrągi. Do pół metra śmiało poprowadzisz.Powinien być dobry, ale w okolicy okresu przed tarłemU mnie przeważają drobne rybki, na niektórych odcinkach trafiają się cierniki.Tym żywią się klenie + roślinność5cm woblerek musiałby być jak już to smukły To 50cm to taki max max, wtedy zahaczam o dno i rośliny.Bardziej łowienie bliżej zimy i późna jesień gdy stoją przy dnie i jest trochę wyższy poziom wody Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowian Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Odświeżę temat.Poszukuję fajnych woblerków na klenie i jazieMyślę do max 4cm, płytko schodząceDo 10cm, do max 50Jaki sklep oferuje szeroki wybór?Chciałem przykładowo dokupić instincty 3cm, ale chyba już nie ma?Mała nizinna rzeka, max 20-25m szerokości Sent from my ASUS_I006D using TapatalkPopatrz Woblery JR, przykładowo model "koza 50" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi