joker Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Jezioro Lucień i Soczewka oraz rzeka Skrwa Lewa i Prawa obowiązują już opłaty OM PZW Jutro zarybienia Skrwy Prawej kleniem, niebawem zarybienie pstrągiem potokowym Edytowane 17 Września 2014 przez joker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Bardzo dobra wiadomość. Skrwa jest wodą górska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Skoro zarybiają pstrągiem to raczej tak. Zarybienia muszą się zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak własciwie jest z rybą na Soczewce? Byliśmy tam z Tomkiem88 kilka tygodni temu. Zębaty nawet nie powąchał przynęty. Cały dzień na łódce. Miotaliśmy wszystkim i wszędzie. Może prawie wszędzie.I nic.Na płytkiej części usłyszeliśmy od spławikowych bywalców historie o strasznym kłusownictwie. Brzmiały wiarygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Panowie, Zastanowcie sie dwa razy zanim cos napiszecie. Inofrmacja na ogolnopolskim forum o zarybieniach pstragiem nie jest najlepszym pomyslem Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dodam nawet ze kazdym zarybieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Z jednej strony to prawda, takie rzeczy warto trzymać w tajemnicy. Nie udawajmy jednak, że jerk jest jedynym źródłem tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Z jednej strony to prawda, takie rzeczy warto trzymać w tajemnicy. Nie udawajmy jednak, że jerk jest jedynym źródłem tej informacji Nie doceniasz potegi tego potralu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Doceniam, a w zasadzie, zdaję sobie z tego sprawę, czemu dałem wyraz w pierwszym zdaniu, zgadzając się z Tobą. Powiem przewrotnie, mimo całej dezinformacji tu podawanej, presja na określonych łowiskach nie maleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Joker ,a co z Płocką Wisłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Jak własciwie jest z rybą na Soczewce? Byliśmy tam z Tomkiem88 kilka tygodni temu. Zębaty nawet nie powąchał przynęty.Ostatni raz lowilem tam chyba 2 lata temu. Szczuply ok. 60-70 byl, na jeziorze szalaly bolki. Od tamtego czasu nie miałem okazji spróbować ponownie. Natomiast słyszałem o grasujących klusownikach. Ale w tamtych okolicach znam lepsze miejsce Edytowane 18 Września 2014 przez SzymusS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi