Redzi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Używa z was ktoś może takiej plecionki Maxum??? Jest to niemiecki wyrób podobno bardzo ceniony w USA. Może ktoś coś o niej napisać jeśli ją użytkuje. i o spiderwire bo dziś dostałem meila od kolegi z USA że te plecionki u nich już nie schodzą bo nieco się pogorszyły i właśnie polecił mi tą Maxum. Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 spiderwire nalezaly i naleza do najlepszych plecionek, sam namietnie uzywam i polecam z czystym sumieniem, tej drugiej nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Spiderwire raczej OK. Maxum - nie znam kto to robi? Tak poklepałem i pogadałem ze znajomymi w US i nikt o tym nie słyszał. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja też tamtej nie znam i dlatego się pytam. Tak mi polecił koleś Z USA że u nich podobno to hit niemieckiej produkcji spróbuje coś więcej wyciągnąć od niego co to za wytwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi