Robson73 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W zeszłym roku łowiąc na Słowacji, poznałem lokalnego wedkarza polującego na sumy, namiętnie przy tym uzywał on kwoka, a ze był bardzo sympatyczny to przekazał mi podstawy teoretyczne i praktyczne i stąd moje pytanie gdzie w PL mozna taki kwok nabyc?Znalazłem jedynie jeden rodzaj w sklepie szczupak.pl ale nie wzbudził on mojego zaufania, kilka rodzajów znalazłem na Czeskich i Słowackich stronach, jednak ich sklepy nie wysyłają do Polski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Robson, widzę że jesteś z Poznania a o ile mnie pamięć nie myli to widziałem takie cudo w sklepie Leszcz na ul. Ślężańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Na allegro kwoki się dość często pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dzieki za podpowieź , na allegro sprawdzałem, a sklepik sprawdze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jeżeli jesteś tradycjonalistą, to może być kwok. Ale równie dobrze sprawdza się słoik. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 te teoretyczne podstawy nie nie zawieraly przypadkiem waznej informacji o 'dzwieku' i organoleptycznej probie?skoro chcesz kupic online, to w askari sa bardzo dobre s?ngera, zrobione przez ludzi, ktorzy sie na tym znaja ps. kwoka uzywa sie podczas lowienia na zywca albo na trupa, nie widze sensu uzycia przy spiningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Lekcja była teoretyczna i praktyczna , tego inaczej nie da się przekazać, to trzeba zobaczyc i usłyszeć , chociaz w necie są liczne filmiki instruktazowe.Co do łowienia na spining, nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że kwok nie ma prawa się sprawdzic w tej metodzie, za dwa tygodnie jade na Ebro, mamy tam kilka miejscówek z których będe próbował je wywabić <_< Przy łowieniu stacjonarnym, czytaj biczowaniu miejscówki, wiedząc że są tam ryby, mysle że jest duza szansa. Nieaktywnego suma trudno skusić do współpracy, ale zdażało się niejednokrotnie, ze po którymś rzucie do domu następowało branie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 @Robson, kwok nie tylko potrafi wabić ale też płoszyć sumy. Nad Padem od kilku lat działanie kwoka jest odwrotne od zamierzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pitt, dlaczego usunąłeś posta, fajne fotki były , wydaje mi się że patrzysz przez pryzmat swoich doświadczeń, ja na Ebro łowie praktycznie pomiędzy zaporami (Mattarana) tam woda praktycznie nie płynie, a rzeka ma przynajmniej 500m szerkosci, łowie również z łódki, a nie brzegu, dlatego nie rozumiem dlaczego mam nie używac kwoka? Czytałem również o wertykalnym łowieniu sumów, na przynęte przypominajacą pęczek robaków, (sanger chyba nawet robi takie) co w powiazaniu z kwoczeniem miało byc skuteczne , ale mysle tutaj o głębokosciać rzędu 8-10m, a sprzętowo.. to jestem przygotowany A takie brały w zeszłym roku Co do płoszenia, to jak nie spróbuje, to się nie przekonam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pitt, dlaczego usunąłeś posta, fajne fotki byłystwierdzilem, ze nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Prawda czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Koledzy, zamówiłem u św. Mikołaja kwok.Mikołaj przejrzał internet i od nadmiaru kwoków w siwej głowie mu się zakręciło.Doradźcie świętemu jakiegoś pewniaka, co skutecznie wabi wąsy, bo staruszek kompletnie nie ogarnia tematu. PS. Za złotą łopatę ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Prosze...swietemu i mniej swietemu, staruszkowi i mlodziencowi...wabi wasy i golowasy...nie ma za co ???? http://www.google.pl/search?q=%C5%9Bnie%C5%BCynka+w+bieli%C5%BAnie&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjY85WvwNPQAhXiYJoKHad0DZcQsAQICw Edytowane 1 Grudnia 2016 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ale to kwoka, a nie kwok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Ż" Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Napisz priv dam ci namiary na goscia który sprowadza slowackie kwoki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ten gosc robi świetne kwokihttps://www.facebook.com/josef.janac.3?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 podobno jeden z najlepszych na rynku http://www.sklepsumowy.pl/mad-cat-kwok-deluxe-mad-cat-dam-p-3029.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi