hudy76 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Nie wtopiłeś, przynajmniej będziesz bogatszy o nowe doświadczenie. Tradycyjnie napiszę, że podawanie średnic jest bardzo niemiarodajne. Ale na jednej z aukcji widzę, że 0.20 ma podaną wytrzymałość 20 kg, czyli ok 40 lb. Zważywszy, że moc (o ile opis jest prawdziwy) linek amerykańskich jest podawana na węźle, to kupiłeś kaaaaawał sznura. Na moje potrzeby wystarczała Spiredwire Dura Silk 10 lb. Edytowane 9 Września 2019 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Tak tak , wytrzymałość mam na poziomie 20kg, a pytałem bo ktoś mi powiedział ze się strzepi i generalnie jakość słaba.Na szczęście dostałem na nią rabat 50% wiec nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nigdy więcej,jerki latały jak nigdy przedtem,w tym mój ulubiony deviator z kłem wbitym w jego ciało :-) przez mamuśkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 To teraz jestem na siebie zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Zakupiłem takie cudo PLECIONKA SPIDERWIRE DURA 4 0,10mm/150m YELLOW.Nigdy więcej.Pletka mięciutkia i cicha.Tylko wytrzymałości brak. Rwie się na potęgę nawet przy rzuceniu kogutem 20gr.Poszła do okoniowki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Jaka spiderwire stealth bedzie odpowiadalaPower pro 15lb ? Edytowane 26 Września 2019 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jeżeli chodzi o wytrzymałości to power pro 15lb na nasz rynek jest opisana jako 0.19, 13kg. Więc szukaj o podobnej "średnicy„ i mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi