WIŚNIA Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co powiecie na takie kijki?Jedne gosc (lukomat) na forum zaczyna jesc wedki weglowe. Powinien przejsc na marchewkowe. Bardziej strawne. http://www.deloscustomtackleshack.com/rods/e21_carrotstick.h tm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Marchewkowy temat już chyba był :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To jestem zacofany. Wlasnie dizsiaj patrzylem na wedki muchowe robione ta techhnologia w okolicach miasta gdzie mieszkam i wpadl mi ten link wiec go dodalem.Ale maja sliczny kolorek jak kiedys wedki muchowe firmy Loop a zwlaszcza zolty kolorek. Dolacze zdjecie mojego kolegi Irka, ktory mam nadzieje, ze sie nie pogniewa. [moderator: zdjęcie ładne ale niestety - regulamin przyjęliśmy i musimy go przestrzegać . Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe i problemów nie ma.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wędki E21 już były. Jakiś czas temu wrzuciłem info na ich temat i okazało się, że spóźniłem się z wiadomością o wiele miesięcy. Swoją drogą temat ciekawy i interesujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Miałem okazję je macać w Cabelasie, później wyginać u jackybrowna - no cóż lekkie - powiedziałbym bardzo lekkie a tak ... wędka jak wędka Prawy górny róg: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kije LOOP Yellow Line swietnie sie prezentują w żółtym kolorze. Bardzo ładne są te Saiblingi na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja mam Loopa zielonego ale moze przemaluje na marchewkowy i bedzie superr lekki. Tez mam ochote potrzymac marchewkowy kijek i moze pieknego dnia jak wygram w lotto to bede taki mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak dla mnie te wedki fajnie wygladaja... w katalogach i w sklepie na polkach. Osobiscie nie kupil bym kija w takich kolorach bo jestem fanem kolorow bardziej stonowanych, ciemnych, ale kazdy ma wolny wybor i inny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 http://www.tackletour.com/reviewe21carrotgold.html Ciekawy artykuł. Bio-fiber w powijakach, tak to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 przepraszam za off topa, ale co było na zdjęciu Wiśni, które zostało usuniete? Czy była tylko wędka jakiegoś kolegi, czy jeszcze coś, na co regulamin nie pozwala - co to takiego? a teraz, żeby nie było nie na temat... w życiu takiej wędki nie widziałem na żywo ale ja się mało znam . Kolor w sumie dość ciekawy jak na łowiska komercyjne z karpikami po 2kg . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Najnowsze informacje: http://www.tackletour.com/previewe21micro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tego typu rękojeści przypominają mi stringi Trendy ponad wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tego typu rękojeści przypominają mi stringi Trendy ponad wszystko robert nie mow ze nie lubisz stringow ... no moze nie koniecznie na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi