Skocz do zawartości

UL sprzęt (wędka, kołowrotek, plecionki-żyłki)

jigmen ua

Rekomendowane odpowiedzi

chciałbym przesłać zdjęcia ugięcia Palladina Fire Wizard 248 dla kolegi ramzes102 jednak mój aparat w komórce ma dość dobrą rozdzielczość (14mega) i nie da rady tu zdjęcia wstawić, więc bardzo proszę na priv maila to kto chce to wyśle

Kolego zmniejsz programem rozdzielczość i podziel się na forum ogólnym

Dobra ale nie wszyscy są tak dobrzy z komputerów, mogę komuś wysłać zdjęcia na maila, pierwsze jest pod własnym ciężarem ugięcie, następne 3 pod moim naciągnięciem, i ktoś by za mnie to umieścił (już nie piszę posta pod postem tylko edytuję - bo dziś jakiś uprzejmy medorator mi ostrzeżenie przywalił, choroba nowy tu jestem i pogadać nie wolno, może trzeba by było lepsze serwery kupić a nie moje posty wywalać jak się im nie mieści - to tak na marginesie)

Edytowane przez Siasiu

Konger WC elvis 0,8-4g 220cm

Mitchell mag premiere 2000

Stren microfouse 0.06 (do zmiany bo to tragedia, spróbuję prawdopodobnie kamatsu techron olive green 0,04)

Trochę mocniej:

MHX ds820 

Rarenium 2500FB

Nanofil 0,08 

(na tym zestawie zanderoski okołomiarowe nie robią dużego wrażenia.

NA razie ten zestaw wystarczy ... aaale królik nadal ucieka :) i trzeba go gonić :)

Edytowane przez Sandre
  • Like 3

Szukałem tej opcji ale trzeba by było to gdzieś znaleźć w tych nowych telefonach, ciężko ............

Może w ustawieniach aparatu pod czymś takim jak rozmiar fotki? Powinno być napisane w instrukcji obsługi, ale kto je teraz czyta. Przecież każdy mądry ;-)

Młynek został, pletka taka sama, jedynie szpada inna : 

1. MHX S871-2 / 2.20, 2-6 lb

2. {04-06} Daiwa Luvias 2500

3. Pee Wee - 0.6 WX4 LIME GREEN

Aktualizacja  :P

1. MHX S871-2 / 2.20, 2-6 lb

2. Daiwa Certate 2000 

3. Pee Wee - 0.6 WX4 LIME GREEN

W planach zakup pletki,(bo obecna się kończy) pewnie kupię na testy YGK G-SOUL PE 0.4-6 lb

Po co ta agresja? :D

Po prostu zastanowił mnie taki wybór. Luvias to genialny kołowrotek do UL. Certaty są zazwyczaj cięższe...

Możliwe, że źle to odebrałem  :lol:, Ta certatka, na papierze waży o 5 g mniej od luviasa,  także prawde mówiąc nic nie zyskałem ani nie straciłem(jezeli chodzi o wagę), a taka waga(235-240 g )  praktycznie idealnie wyważa mhx'a. Poza tym, nie chciało mi się już szukać do tego luviasa pasującej rączki z uchwytem w kształcie " I " . W sumie gdybym poszedł inną drogą luvias dostałby nowe bebechy.. ale mniejsza z tym, ważne że jestem zadowolony z decyzji którą podjąłem  ;)

Edytowane przez MATIG
  • Like 2