bazyloss Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 co prawda nie mój UL, ale, że nie ma odpowiedniego wątku, to wstawię, bo może kogoś zaciekawiniedrogie wędki w przyzwoitym wyposażeniuwg mnie unikalne w klasie Aji, bo nie widziałem jeszcze tak harmonijnie pracujących Aji (pierwsze trzy wędki na video) http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1512_8511880_01 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/4240 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Fajne ! Duża rozpiętość deklarowanego c.w. Jak myślisz Kamil , to realne ? Czy raczej dotyczy rigów itp. w górnym zakresie ? Edytowane 3 Marca 2016 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) realne może, ale raczej w zakresie ichniejszych małych jigów, czyli a gumki Aji też prawie nie stawiają oporu wędki Aji zazwyczaj mają delikatne szczyty Solid, szybko nabierają mocy i sztywności i mają bardzo mocne dolniki (jak na deklarowane moce), te Shimano, to dość unikatowe pod względem ugięcia Edytowane 4 Marca 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPL Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Panowie jaką akcje powinno mieć wędzisko do UL szybka, medium, czy low Edytowane 4 Marca 2016 przez RobertoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A myślisz, że dlaczego oferowane są szybkie, medium i low i sprzedają się wszystkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 co prawda nie mój UL, ale, że nie ma odpowiedniego wątku, to wstawię, bo może kogoś zaciekawiniedrogie wędki w przyzwoitym wyposażeniuwg mnie unikalne w klasie Aji, bo nie widziałem jeszcze tak harmonijnie pracujących Aji (pierwsze trzy wędki na video) http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1512_8511880_01 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/4240Wiadomo , kiedy sie pojawią w Pl? Chyba ,że juz są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Paweł :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) są, w JP Edytowane 5 Marca 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 ja bardziej czekam na to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 ja bardziej czekam na to Japończycy to szalony naród jest.. czy może wiesz, jak będą kreowały się ceny tych wykałaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 ta będzie droga, pewnie min 45t katalogowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ten Tict zajefajny, tylko uchwyt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 idealny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 ja bardziej czekam na to Wędka w sumie fajna, jednak jest to cholerne ale... Hmm, solid tip? Jakoś tak, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Mnie też ten uchwyt nie przekonuje Wole swoją poczcicwą "brzydką" Yamagę Choć Shimano mi się mega podoba Edytowane 5 Marca 2016 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Uchwyt jest bardzo wygodny - wydaje mi się że mam taki sam w IC-69F. A jak nie mam to Kamil mnie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Paweł :lol: No co ? Polska to dziwny kraj - zdziwił bys się gdy by się okazało ,że zanim Japońce wymyślili już dawno jakiś Pan Roman je stworzył w piwnicznym zakamarku Oczywiście ,dowiedzieli byśmy się tego z forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ostatnio kupiłem nowy zestaw:Daiwa caldia 2508aDaiwa LUVIAS 702ULFS 210/0,8-7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 wyższa seria w Tytanach troszkę mocniejsze w dole Aji i jak zwykle ultra delikatne w szczycie i głęboko pracujące Mebaru (jeśli ktoś woli dłuższe wędki) http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1312_8509960_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 wyższa seria w Tytanach troszkę mocniejsze w dole Aji i jak zwykle ultra delikatne w szczycie i głęboko pracujące Mebaru (jeśli ktoś woli dłuższe wędki) http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1312_8509960_01Kruca same krzaczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 jakie krzaczki, obraz sam mówi za siebie tu masz bałwanki i łabądki http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/3356http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/3458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nieźle wyglądają, ale opis dziwny c.w. 0,4-8g a moc linki 1-3lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 tak te kategorie jakoś mają, delikatne tipy i inne ryby, linki w środku i dole , to zazwyczaj jest tam 6-8lb zależnie od modelu, a wędki Aji z dopiskiem H lub HS, to nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Varivas ViOlante 0,4gr - 5 gr 7'3" Ryobi Slam 1000 Plećka "0,08 mm" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Aktualizacja 1. MHX S871-2 / 2.20, 2-6 lb2. Daiwa Certate 2000 3. Pee Wee - 0.6 WX4 LIME GREEN W planach zakup pletki,(bo obecna się kończy) pewnie kupię na testy YGK G-SOUL PE 0.4-6 lbMala aktualizacja nowa pletka na pokładzie, dzisiaj pewnie przetestuje ją nad wodą. 1. MHX S871-2 / 2.20, 2-6 lb2. Daiwa Certate 2000 3. YGK G-SOUL PE 0.4-6 lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi