radmac5 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 posłac po horyzont nie znaczy komfortowo prowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) a chiński patyczek chyba powrócił do ceny początkowej:http://www.aliexpress.com/item/cheap-ul-spinning-rod-1-8m-0-8-5g-lure-weight-ultralight-spinning-rods-2-5LB/32626965288.html?shortkey=aI7FzIRr&addresstype=600 Edytowane 23 Marca 2016 przez ageror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 To tylko dlatego że 29go zaczynają się promocje związane z urodzinami Aliexpress. Za tydzień obniżą cene do tych 26$ i powiedzą że MEGA okazja bo przecież ponad połowę taniej ;-) Wysłane z mojego Letv X500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 a chiński patyczek chyba powrócił do ceny początkowej:http://www.aliexpress.com/item/cheap-ul-spinning-rod-1-8m-0-8-5g-lure-weight-ultralight-spinning-rods-2-5LB/32626965288.html?shortkey=aI7FzIRr&addresstype=600Ładny ten kijek Dla syna na początek byłby genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ładny ten kijek Dla syna na początek byłby genialny kolega wuran właśnie dal córki taki zakupił a ja poczekam na ten rabat i też dla młodego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Przy okazji urodzin można zgarnąć kupon na 2$ przy zakupie powyżej 19$ lub 5$ powyżej 39$ ale przez aplikacje mobilną wiec wyjdzie jeszcze taniej Wysłane z mojego Letv X500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 WitamMój ul:1. Graphiteleader Corto EX 792L-HS 0,6-8 gr2. Shimano Stradic 1000HG3. Varivas Light Game 0,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Apropo wędki ultra light z Aliexpress - testowałem dziś nad woda przez godzinę i odniosłem wrażenie, że Chińczycy źle oszacowli cw. Dol zaczyna się od 2 g a kończy.. gdzieś daleko. Myślałem, że skoro na sucho fajnie pracuje przy wyczucie to bedzie katapultowała najmniejsze przynęty ale niestety byłem w błędzie.. pomimo małego zasięgu udało mi się doczekać 15-20 trąceń płoteczek niestety nie zaciętych z powodu zbyt sztywnego szczytu. Wędka za to bedzie miała u mnie zastosowanie do małych wobleròw i obrotòwek na mikro/małych rzeczkach. Brania czuć fajnie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Moja wędkę z aliexpress przechwycil celny więc prawdopodobnie dojdzie jeszcze VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Z regulaminu JB.PL: 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Juz zwolnili ciekawe czy z listem o VAT czy puścili luzem na jednej przesyłce miałem pieczątkę że "objety procedurą dopuszczenia do obrotu" tam wartość była 7$ tu 23$ wedka była u nich wg trackingu poczty przez 3 godz. Jak coś to VAT i cło jakieś 25 zł wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Celnicy to nie dzieci z przedszkola, nie ma znaczenia czy chińczyk wpisze GIFT czy zanizy wartość towaru, już tego "nie łykają"...#dolot zwolnili ci z WER Warszawa czy z WER pod który podlegasz? Z mojego doświadczenia jak zamawiałem telefony dla siebie to jeśli paczka była zatrzymana w WER Warszawa i potem zwolniona to następnie była zatrzymana w WER Pruszcz Gd. i to od nich otrzymywałem pismo itp... Jak coś to trochę z Chin już zamowilem więc służę pomocą. Sorry za offtop ;-) Wysłane z mojego Letv X500 Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez lukastrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jak zwolnili to nic nie dopłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja dziś odebrałem chiński patyczek. Wygląda naprawdę przyzwoicie. Niestety o jego pracy powiedzieć nic nie mogę bo wędka przyszła pęknięta.Mam jedno pytanie czy u kolegów też ostania sekcja między najwyższymi przelotkami jest jakby matowa (niepolakierowana)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Moja też dziś przyszła na szczęście cała ale z uszczerbionym wkładem ceramicznym na przelotke szczytowej, napisałem do przedajacego dołączyłem zdjęcia czekam na odpowiedź. Poza tym jednym mankamentem uważam że kijek przyzwoity. Odnośnie UC który przejął mi paczkę na wer warszawa to otworzyli zobaczyli i przybili pieczątkę "objety procedurą dopuszczenia do obrotu" Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez dolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Powitać Panów Wczoraj zamówiłem sobie wykałaczkę Major Crafta - Crostage 7' 6" 0.5-5g (wklejka)Jaki kołowrotek byście ożenili z taką wędeczką ? Myślałem nad Shimano Complex 2000 HGS F3 Ale nikt nie jest w stanie mi powiedzieć czegoś o tym zwijaku - czy warto i jaką granicę obciążeń mu wyznaczyć...to w końcu HGS :/ Czy może jakieś inne Shimano 2000S...HGS ? :/I jaką linkę byście polecili do takiego zestawu ? PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Powitać Panów Wczoraj zamówiłem sobie wykałaczkę Major Crafta - Crostage 7' 6" 0.5-5g (wklejka)Jaki kołowrotek byście ożenili z taką wędeczką ? Myślałem nad Shimano Complex 2000 HGS F3 Ale nikt nie jest w stanie mi powiedzieć czegoś o tym zwijaku - czy warto i jaką granicę obciążeń mu wyznaczyć...to w końcu HGS :/ Czy może jakieś inne Shimano 2000S...HGS ? :/I jaką linkę byście polecili do takiego zestawu ? PozdrawiamKarolTo zależy ile kasy masz do wydania Vaniek 2000s by się nadał Nawet gdzieś na giełdzie nowke widziałem Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 O jest http://jerkbait.pl/topic/72646-s-shimano-vanquish-2000s/?fromsearch=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tony, dzięki ale Vanquish'a i Stelli nigdy nie kupie - 1. Na złość durnemu marketingowi Shimano. 2. Są dla mnie za lekkie Lubię mieć kołowrotek sporo cięższy niż wędkę. Na kołowrotek mógłbym przeznaczyć do 800-850 zł bo tyle mniej więcej gość chce za nówkę tego Complex'a.Z tym, że tyle chciałbym dać za kołowrotek który będzie w stanie obsłużyć odrobinę więcej niż wklejankę do 5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No cóż mogę Ci doradzić Twin power z 2011 roku w rozmiarze 2500 Waga przyzwoita praca przyjemna tylko traf gdzieś w dobrym stanie taki egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Mam 2 sztuki 2500S - jedną kupiłem po kilku godzinach łowienia, bomba Drugą sprowadziłem z JPN - wizualnie super, mechanicznie wymaga smarowania i podkładek pod worma ale i tak było warto Z tym, że to mało "zwiewna" konstrukcja do tej wędki...i waży 255g Myślałem o Stradic'u 2015 C 2000 HGS...tudzież Ultegrze 2012 C 2000 S - który lepszy ? I jaka linka do takiego zestawu się należy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jak chcesz to mam Ultegrę '12 2500S z drugą szplulą orginalną 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robtin23 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 1.mhx s 871-22.daiwa luvias 2506h3.Żyłka Dragon 0,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W tym roku stanęło finalnie na: SG Parabellum CC 7'1"Daiwa Legalis 1500SHVarivas Mebaru 4lb / Light Game 0.3 PE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A juz niedługo dojdzie mój nowy zestaw pod XUL:Matagi Super Big Pond + Shimano Vanquish 1000 '12 + Techron 0.03 Pod nieco mocniejszy zestaw UL dedykowany jest taki komplet:Suzuki RXF 6lb 702 + Daiwa Luvias 2004H '15 + Dragon Jiggin Braid 0.06. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi