zetika16 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Gdzie to widziałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Bez szału, ale mi się podoba, to i ja się pochwale :MHX S842-2Shimano Sustain 2500Momoi Oshikage 0.09 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas85 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A to mój UL,Konger champion tango 2.70 1-10gCormoran corcast 8 pif super jet match ( myślę nad zmianą na daiwe ninje 1500 lub 2000)Żyłka firmę 0.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz1989 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 1. Favorite WHITE BIRD 682 SUL-S /długość 2,04m / ciężar wyrzutu 0,5-5g2. Daiwa Ninja 1003 A3. Plecionka 00,6 , żyłka 0.12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Harbuz1989Cw w tym Favorite jest realne? Rzuca od tych 0,5g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz1989 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Harbuz1989Cw w tym Favorite jest realne? Rzuca od tych 0,5g?Kulka ołowiana 0.3 grama plus haczyk na nim 2 sztuczne ochotki , nie wiem ile to może mieć wagi ,ale spokojnie operuje wodę na 12-13 metrze . Powiem jeszcze jedno bałem się kupić tego kija ,ale już zbieram kasę na wyższy model . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dzięki za info Pomyślę nad tym Favorite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 U mnie budżetowo - mało czasu na rybki 1. Pezon&MIchel Invitation Reaction Vortex 210cm 3-12g2. Shimano Catana 25003. Mikado X-Plode 0,04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wojtku, na marginesie, ciekaw jestem jak Ci się sprawuje ten młynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Młynek poprawny, zgrzeszyłbym narzekając na niego. Od czasu do czasu zaskrzypi gdy trafi się przyłów w postaci większego szczupaka lub rapy ale problemu z wyholowaniem nigdy nie było.Na sezon 2017 planuje przesiadkę na Shimano Catana Shaking Trout Act.1 i Daiwa Ninja 1003A, będzie bardzo UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 @Bułka, gdzie planujesz go kupić? Na raven-fishing?Masz informacje, czy jest to wklejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) (...) Na sezon 2017 planuje przesiadkę na Shimano Catana Shaking Trout Act.1 i Daiwa Ninja 1003A, będzie bardzo UL.Faktycznie, idziesz głęboko w UL. To już można by określić XXXUL Dzięki za opinię. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 @mmiedzinyy prawdopodobnie ebay, kupię tam gdzie będzie taniej. Nie wiem czy to wklejka, Shimano twierdzi, że użyło blanku XT40 i włókna Geofibre http://fish.shimano-eu.com/content/eu/en/Home/products0/rods/spinning-fresh-water/catana-shaking-trout.html Martwi mnie tylko informacja, że kij służy do łowienia na zbiornikach komercyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 U mnie obecnieMatagi T-Russell TR60 Super Area Sensor, 183cm, 2 części, 0,5-2,5g, 1-4lb z delfinemStella 1000 FEnanofil 0,04 +przypon z żyłki 0,08-0,12mmSama poezja Panie . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 @Jozi Jak długo używasz Nanofilu? Jakieś oznaki zużycia linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 @Bułka, miałem Quantum Magic Trout Shorty 270 cm 1-3 g i jeżeli jest to taki sam sprzęt, to będzie się trząsł jak pokręcony.Do łapania na sbirulino i inne tego typu wynalazki jak znalazł. Widziałem po 2, 3 filmiki z Quantumem i Cataną i ta jakby Shimano jest szybsza przez co odpowiadałaby mi bardziej. Jak będziesz zamawiał to daj znać, zastanowię się nad kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 @Jozi Jak długo używasz Nanofilu? Jakieś oznaki zużycia linki?Mam go z żyłką już 3 rok, tylko obecnie dużo na niego nie łowię .Lepiej się trzyma jak żyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 A ja zmontowałem * parabellum cc 190 0-5 g* penn atlantis 2000* stroft gtm 0,12mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) A u mnie od jakiegos czasu phenixa fx 701-2 zastąpił kijek na blanku matagi tr80 mebaru o dl 2,40 i cw 0,4-3 gr kolowrotek bez zmian czyli daiwa exist steez custom w rozmiarze 2506 Linka to nanofil 0,06 lub żyłka 0.12Od jakiegoś czasu nastąpiła zmiana Kijek wymieniony na tańszą opcje ale jak dla mnie duzo lepsza i bardziej uniewrsalna czyli crazy fish freedom force 0.8 -5 gr Dł 2.10 Exist Steez wymieniony na Stellę c2000s I plecionka to obecnie YGK egi metal PE 0.6 Edytowane 9 Czerwca 2016 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak mozna sie zapytac to gdzie mozna kupic crazy fish freedom force - i ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Jak mozna sie zapytac to gdzie mozna kupic crazy fish freedom force - i ile kosztuje ? Ooooo Panie ciężka sprawa z tymi wędkami dzięki uprzejmości jednego z kolegów dostałem namiar na kij w jednym ze sklepów w Rzeszowie i tam właśnie kupiłem Co do ceny to na wschodnio-europejskim rynku ceny wahają się od 550 do 600 zł Edytowane 9 Czerwca 2016 przez tony1983 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ooooo Panie ciężka sprawa z tymi wędkami dzięki uprzejmości jednego z kolegów dostałem namiar na kij w jednym ze sklepów w Rzeszowie i tam właśnie kupiłem Co do ceny to na wschodnio-europejskim rynku ceny wahają się od 550 do 600 złdziekuje bardzo za odp. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 @tony1983 mógłbyś napisać czego brakowało Ci w phenix'ie i matagi, a co znalazłeś w crazy fish? Interesują mnie przyczyny dla których zmieniałeś kolejne patyki celem wykorzystania cudzych doświadczeniach w poszukiwaniu przez siebie Ul'a idealnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Szukalem uniwersalu idealnego żeby nie zastanawiać się pół dnia z jakim kijem jechać na ryby a przy tym nie robić składu złomu w szafie Głównie łowie na jaskółki. A żeby ją dobrze zaprezentować to kij musi być ciut sztywniejszy i szybszy czego brakowało mi w phenix- ie. Matagi był pod tym wzgledem lepszy ale znowu ten szczyt był za delikatny bo jak potrzebowałem założyć 4-5 gram to już nie wyrabiał , i komfortu przy tym ciężarze przynęty nie było a wręcz strach przed złamaniem przy bardziej energicznym wyrzucie przynęty. Freedom force jest pod tym względem idealny.Sam jestem pod wrazeniem jego czulosci.Blank jest niesamowity i jak do tej pory nie spotkałem sie z tak fajna konstrukcja do dlubania .Jest bardzo szybki, jak igła ,szczyt na tyle delikatny ze każde najmniejsze skubnieci jest wyczuwalne.Łowcy okoni by powiedzieli ze okonie będą spadać bo za sztywny i takie tam.Jak do tej pory nie zanotowałem ani jednego spadu okonia jak innych złowionych rybek ta wędką. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks1972 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 MHX-S871-2Daiwa Certate 2004CHDaiwa J-Braid 8X 0,06mmFC 0,19mm Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi