thug Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 thug ja miałem podobny dylemat i pod okoniowe jigowanie jednak zdecydowałem się na 2500 - ponad 20 cm nawoju więcej przy 1 obrocie.Chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie rozmiar 2500 ze szpula shallow :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 najlepiej to za dużo nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 odbiegliście od tematu Panowie, odnawiam swoje pytanie jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Poszukaj na forum, są 10 tematów na temat UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 tematy zaczęte w 2011 roku, od tamtego czasu sporo się zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 odbiegliście od tematu Panowie, odnawiam swoje pytanie jw. Jak na tak wysoki budżet to wypada napisać jeszcze więcej na temat charakterystyki łowiska i ryb. Twoje preferencje też nie są bez znaczenia, jak kijek ma pracować, czy ma opad pokazywać czy przekazywać, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 zbiornik zaporowy woda maks 4 m, średnio 2 mgłównie interesuje mnie okoń, rzadko występuje tu przyłówkijek musi być też ok na pstrąga na lekkomoze fx701/2 ?? z Torzite ukręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) zbiornik zaporowy woda maks 4 m, średnio 2 mgłównie interesuje mnie okoń, rzadko występuje tu przyłówkijek musi być też ok na pstrąga na lekkomoze fx701/2 ?? z Torzite ukręcić? Jeśli fx701 to ubierz go lekko - torzite sa ok., budżetowo minimy - jeśli będziesz chciał korzystać z plecionek to moim zdaniem tylko torzite. nie wiem jakiej dlugosci potrzebujesz ale w razie czego można fx701/2 nieco skrocic aby był mocniejszy. no i rozważ suzuki 4lb Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Bander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 waga cos kolo 200g wiec nie jest zle224 wg producenta! Nie jest żle,ale ten knob okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 tak właśnie poczytałem już zdecydowanie wolałbym to Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 tylko który dokladnie model tego 4 lb, musi być 2 skłąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Suzuki 4 lb to świetna wędka. Moja ulubiona. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dokładne to ten : RXF-4lb-602 2 1,83 0,9-5g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 pstrąg na lekko pójdzie na tym kijku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 zbiornik zaporowy woda maks 4 m, średnio 2 mgłównie interesuje mnie okoń, rzadko występuje tu przyłówkijek musi być też ok na pstrąga na lekkomoze fx701/2 ?? z Torzite ukręcić?Jak to ma być max 2g + 2-3" gumeczki to ci Mosquito lub Big Point ogarnie temat.Mamy dużo blankow UL Matagi i Suzuki jest w czym wybierać.Jak ma i również opędzić Pstrąga to sobie ukręć na blanku Suzuki RXF-4LB PRO kosa kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 pstrąg na lekko pójdzie na tym kijku? jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 czyli to różne blanki RXF-4lb-602 2 1,83 0,9-5g iRXF-4LB PRO ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja moge poleciec matagi tr60 super trout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 czyli to różne blanki RXF-4lb-602 2 1,83 0,9-5g iRXF-4LB PRO ?? Różne... PRO jest jednoczęsciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) thug ja miałem podobny dylemat i pod okoniowe jigowanie jednak zdecydowałem się na 2500 - ponad 20 cm nawoju więcej przy 1 obrocie. Z ciekawości: który model przy podobnym przełożeniu ma różnicę 20 cm w nawoju pomiędzy modelami 1000 i 2500? Bo np. w Stradicu Ci4 FB to jest 7 cm, a w HG FB 9 cm. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Raven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 muszę mieć 2 skład więc chyba zdecyduję się na RXF-4LB-602 2 1,83 0,9-5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 I z tego co wiem PRO jest nielakierowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 chyba tak, a ten 2 skład ma kolor BLACK LIP PEARL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 I troszkę szybszy Taki krótki jednoskład w żadnym wypadku nie przeszkadza w średnim sedanie z pełną obsadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Której nie wybierzesz będziesz zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi