Karpiu95 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Sprzedałem tu na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 cześć wszystkimWesołych Swiąt!PS.szukam pudelka na przynęty okoniowe z uszczelką coby atraktorem nie waliło w auciesa takie np z Versusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mam prośbę. Ta okuma nie ma jajowatego posuwu szpuli, tylko jakiś slow oscylation system. Oceńcie co to warte jest. Kwota akceptowalna jako tani ul https://youtu.be/cF_S1el7vrs Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Już nie mogę edytować. Można prosić o przeniesienie posta wyżej do "dobór kołowrotków" Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam, Potrzebuję pomocy w doborze kołowrotka pod UL. Wędka Konger Streeto 0,5-6g 181cm. Przeznaczenie: okoń, Cena max. 250 zł. Na oku mam: Daiwa Legalis LT 2000Okuma Epixor XT 20 FD Czy ma ktoś doświadczenie z tym sprzętem? Jaka ewentualnie alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Rekomenduję http://www.okonek.com.pl/konger-koowrotek-ultris-1110-p-7148.html dobry kołowrotek za bardzo przyzwoitą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) 260 gram kołowrotka do ul ? No bez jaj... ;)rozumiem że każdy lubi co innego i to szanuje ale moim zdaniem to już "troche" przesada ... lukos idzie dobrym tropem ... coś wagowo jak daiwa LT bedzie dobrym wyborem ...( Ale konger wygląda fajnie ) Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez radmac5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam go przy wędzisku Ultris Micron 0,5-6g/232cm/115cm i dobrze wyważa zestaw. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ten kij 232 cm a 181 lukosa to jednak pol metra różnicy... myślę że 260gram do wędki 181cm to bedzie lipa jak nic. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ryobi spirytual do Ul jest idealny leciutki 165g bardzo wytrzymały używam i jestem zadowolony już 2 sezony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 a jaka ma szerokosc szpuli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ryobi spirytual do Ul jest idealny leciutki 165g bardzo wytrzymały używam i jestem zadowolony już 2 sezony Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo widzisz, macałem wersję 800 i poza wagą to nie widzę plusów. Strasznie niska szpula. Mam wrażenie że łowiąc żyłka strasznie by skręcona była. Zmieniłem koncepcję i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No widzisz, macałem wersję 800 i poza wagą to nie widzę plusów. Strasznie niska szpula. Mam wrażenie że łowiąc żyłka strasznie by skręcona była. Zmieniłem koncepcję i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaPuki co plecionka pee wee 0,03 idealnie ułożona zero skręceń nie wiem o czym mówisz [emoji6] .prawda jest ze jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedział do końca [emoji106]po dwóch sezonach mogę się wypowiedzieć na plus [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 263g to zdecydowanie za dużo do kijka 181cm (94g). Maksymalnie 200-210g. A testował ktoś tą Daiwe Legalis? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Czy Ryobi spirytual ma krzyżowy nawój linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Oj to mnie teraz kolega klina zabił [emoji23][emoji848]nie mam pojęcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Czy Ryobi spirytual ma krzyżowy nawój linki?Każdy kołowrotek ze stałą szpula ma "krzyżowy nawój linki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 wspomniane Ryobi zmontowane na Matagi tr74 do 5g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Spoko to wygląda:)A wiesz czym się różni wersja 800 od 500 bo wagowo to chyba to samo ( w wersji DX) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ten kij 232 cm a 181 lukosa to jednak pol metra różnicy... myślę że 260gram do wędki 181cm to bedzie lipa jak nic. No tak, masz rację, jednak te pół metra może mieć znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No cholera, możliwe że wersja zwykła tego kołowrotka jest mniejsza niż wersja DX? Naprawdę dobrze u Ciebie przy tej wędce wygląda, a jak w sklepie miałem w ręku 800 zwykła to wydawał się takim mikrusem. Szkoda że nie pomierzyłem go, bym porównał do zdjęć od Ciebie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 PrzemoT a jaka to jest dokładnie wersja Ryobi Spiritual? Dx 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 bardzo proszę widać różnice w wielkości szpuli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Może nie na miejscu pytanie ... Ale szpula różni się tylko głębokościa czy średnica tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi