TomCast Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Od kilku dni Teton TTS-642UL 1-4g (4lb), do tego Shimano Soare Ci4+ 2000S HG - NEW 2017 z plecionką Pee Wee 0,4. Cały zestaw waży 245g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy15 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Matagi tr60 Super Trout w dalfinie shimano soare ci4+ c2000pgssDragon hm80 0.10 fluorocarbon momoi 0.16Waga około 196g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Lureleader 8lb+aldebaran bfs+sunline 0.6 pe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 chłopaki, sorki że trochę nie w temacieale jaki kij z St Croix pod okonia na lekko półśrednio poleciciemax 6 gr plus kajtek 3'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Zmiana na:MHX S 871-2 Ryobi slam 2000Daiwa tournament 0,10 plus FC 0,14-0,18Obecnie poza mhx do stajni doszedł Suzuki 702 6lb w delfinie na trochę cięższe łowienieSparowany jest ze stradic ci4 2500Plecionka egi metal 0,4 pe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 chłopaki, sorki że trochę nie w temacieale jaki kij z St Croix pod okonia na lekko półśrednio poleciciemax 6 gr plus kajtek 3''LTWS70LF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Od zawsze synonimem idealnej okoniówki był szklany Seeker od Wojtka Grocholi a z seryjniaków SG Parabellum UL 0-7g 215cn. Do tego zacnego grona wkracza Major Craft Basspara 63UL. Jestem zakochany w akcji tego kija. Sparowany z Sedoną FI 1000 oraz Varivasem Mebaru 4lb tworzy bardzo niebezpieczny zestaw na jeziorowego pasiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 SG świetny kij ale na rzeczkę. Dla mnie zdecydowanie za wolny ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Witam. Robinson Sashima Perch Spin 2,35m 1,2-9g- Sustain 2500fg-Power pro 0.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Witam wszystkich, pierwszy raz jestem w dziale spinningu a wiec...Po przesiadce z casta ul na stala szpule w tej „wadze” wymienilem kijek z pazurem w ktorym bylem zakochany a byla to sakura furiozza 1-5gr 6lb z szybka wklejanka na: Sakura Players pls723 ulst 0,5-5gr 6lb - wklejkaShimano stradic ci4+ c2000sVarivas super trout advance max power Zobaczymy co z tego bedzie, powiem szczerze ze nigdy nie mialem stycznisci z metoda spinningowa na stalej szpuli ????????Pozdrawiam! Edytowane 15 Października 2018 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Zobaczysz będzie dobrze, na pewno łatwiej w stronę w którą podążasz niż w drugą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Konger Paladin Wizard 225 cm 1-7g Nanofil 06 + Fluo 0,20 Stella 04 2500S Edytowane 15 Października 2018 przez skrzypek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 koledzy przepraszam za off,bo nie chce mi się zakładać kolejnego wątku,budżetowy kołowrotek do okoniówki (do 350 zł) wielkości 2500 o wadze do 200 gr max co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Taki wątek już jest, poszukaj dokładnie."Dobór kołowrotka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Fuego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 a ma ktoś z Was Kongera Mikros 215 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 ma ktoś może ten kijek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Od zawsze synonimem idealnej okoniówki był szklany Seeker od Wojtka Grocholi a z seryjniaków SG Parabellum UL 0-7g 215cn. Do tego zacnego grona wkracza Major Craft Basspara 63UL. Jestem zakochany w akcji tego kija. Sparowany z Sedoną FI 1000 oraz Varivasem Mebaru 4lb tworzy bardzo niebezpieczny zestaw na jeziorowego pasiaka. Kolego, jak wypada ten Parabellum vs River Runner Fenwicka (np. ERR69L-FS-2)?Szukałem tych Fenwick-ów ale ceny używek zaczynają się od 600 zł. SG mogę mieć w bardzo dobrej cenie tylko mam obawy, że będzie zbyt spolegliwy np. do jigowania jaskółkami, w katalogach SG jego akcja jest opisana jako "slow". Jego zakres jest dobrze opisany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Parabellum to nie jest kij do jigowania. To jest przeciwność tego jaki powinien być kij pod jigi. To jest kij pod małe wobki i obrotówki maks 2. Ani nie przytwitchujesz ani nim nie podbijesz ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Ja mam dwa SG jeszcze w tej starszej wersji ( drugi dokupiłem jak trafiła się okazja) fakt że nie jest to fast ale ja używam go właśnie do małych jaskółek. Kijek dobrze się ładuje na najlżejszych główkach, a takim Ul nie łowię na dużych głębokościach, ja polecam, choć nie wiem ja Parabellum ma się do Troutzimo ???? Edytowane 24 Października 2018 przez Apisfisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Na główkach poniżej 2,5 nie próbowałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) bo to jest raczej twich aniżeli jigowanie w przypadku małych jaskółek a jeszcze na lekkiej główce ... jak pisałem uzywam, mam nawet zapas na zaś, Edytowane 24 Października 2018 przez Apisfisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Kolego, jak wypada ten Parabellum vs River Runner Fenwicka (np. ERR69L-FS-2)?Szukałem tych Fenwick-ów ale ceny używek zaczynają się od 600 zł. SG mogę mieć w bardzo cenie tylko mam obawy, że będzie zbyt spolegliwy np. do jigowania jaskółkami, w katalogach SG jego akcja jest opisana jako "slow". Jego zakres jest dobrze opisany?Z najnowszą serią ERR chcesz porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Z najnowszą serią ERR chcesz porównać?Tak Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 O dużej różnicy bym mówił. Swoją drogą podobne kije odnośnie akcji. Zastanawiam się co by było gdyby uzbroić je w minimy. Poszukaj HMG66L-FS-2 ten się nada do jiga. Albo Finezze ML / MPP2 221 3-10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi