Ostry Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wiem wiem, dlatego pod uwagę brałem tą Soarkę, na coś się zdecyduje do końca miesiąca. Teraz mam nasci 2000 i nexave 1000 kupione jak zaczynałem się bawić w mikrojigi.Spodobało mi się i dlatego chce coś lepszego do jednego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Spodobało mi się i dlatego chce coś lepszego do jednego kija. To wybór spory. Ja do FLa 1000 z keitechem 2" i 3g główką nie miałem absolutnie żadnych pytań. Na prawdę fajnie kręcił. Więc na kijku do 3g w tej cenie Shimano Cię nie zawiedzie. Przy tych ciężarach tam nie ma co szumieć.U mnie wygrał wewętrzny janush i poszedłem w taniość: Daiwa Fuego LT 2000s (do końca wahałem się nad Legalisem, bo na sucho jeszcze lżej kręcił)Mimo wyraźnie niższej od Stradica kultury, przy mikrusach jest to kołowrotek kompletny do tego celu dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Tutaj dobra cena za soarehttps://www.raven-fishing.pl/shimano-soare-bb-c2000pgs-ko%C5%82owrotek-spinningowy/pl/product/53427/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cena dobra bo towaru brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cena dobra bo towaru brak Może ja ostatnią wziąłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Kupujcie, kupujcie W takim razie zimą na giełdzie jerkowej będzie wysyp Wtedy przytulę jeszcze jeden kręcioł w dobrych pieniądzach Edytowane 14 Lipca 2020 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 A dlaczego nie Stradic Ci4+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 A dlaczego nie Stradic Ci4+ ?A nie jest ciężko z 2000s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 A nie jest ciężko z 2000s? Co to znaczy nie jest ciężko z 2000s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 To troska o Ciebie Przemuś - czy przypadkiem nie masz atrofii mięśni i czy dajesz radę z kołowrotkiem cięższym od drugiego o 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 A dlaczego nie Stradic Ci4+ ? W moim przypadku to tylko i wyłącznie zboczenie... bardzo nie lubię czerwonego koloru na sprzęcie, nawet jeżeli są to tylko drobne wstawki. Nie wiem czemu ale tak mam od zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) To troska o Ciebie Przemuś - czy przypadkiem nie masz atrofii mięśni i czy dajesz radę z kołowrotkiem cięższym od drugiego o 20g Zawsze pozostaje 1000, która tej wagi ma jeszcze mniej, a z której jestem bardzo zadowolony.Albo jak już z wagą walczymy to Vańki, z których też jestem zadowolony Edytowane 15 Lipca 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 W moim przypadku to tylko i wyłącznie zboczenie... bardzo nie lubię czerwonego koloru na sprzęcie, nawet jeżeli są to tylko drobne wstawki. Nie wiem czemu ale tak mam od zawsze.Rozumiem, i nie zamierzam polemizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Co to znaczy nie jest ciężko z 2000s?że dostępność licha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Panowie są na forum użytkownicy kija Lureleader Natural Heart 173cm 0,8-4g. Mam parę pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Nowy zestaw do zabawy okoniowo-białorybowej Graphiteleader Finezza UX(20gfnus-752l-s) wklejka 0,5-5g(pierwsza wklejka od x lat-sporo się w tym temacie zmieniło )Shimano Sedona 1000Żyłka,plecionka-zależnie od humoru.O kołowrotku nie ma co pisać bo wiadomo-budżetówka,kij za to bardzo fajny i ciekawy,w wolnej chwili skrobnę coś o pierwszych wrażeniach w wątku Graphiteleadera. Pozdrawiam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Graphiteleader Finezza Prototype GFPS-722L-T 0,6-8GShimano Complex 2500S F6Sunline Saltimate 8x 0,4PE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Miał ktoś z Was styczność z wędką Abu Garcia Mass Beat Extreme UL 183cm 0.8-3.5 JDM?Jakieś opinie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Łowił ktoś z was tym kijkiem Robinson Toshido Light Spin 2,55m/2-8g , szukam czegoś taniego do UL , a totalnie nie pasują mi kije 2 metrowe , mam Grey stima 2.10 1-7 g ale jak dla mnie za krótki , chyba że macie jakieś propozycje w długości 2.4 , 2,6 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Czy któryś z kolegów miał może styczność z wędkami Azura? chodzi mi konkretnie o model Azura Sawada 2.54 1-12g,czy to kij bardziej pod przynęty miękkie czy wobki,blaszki? czy ten kij jest wart swojej ceny? czy za tą kwotę można dostać coś znacznie lepszego? Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nudgets Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam serdecznie! Panowie miał któryś z Was może styczność z wędką DAM Yagi Classic 2.70m 3-12g? Szukam czegoś pod jigowanie okoniowe na niewielkiej rzece i z chęcią dowiedziałbym się czegoś wiecej o tej wędce. Może ktoś używa? Chodzi mi głównie jaką akcje ma ten kijek i czy nie jest wklejanką? No i czy poradziłby sobie w razie przyłowu z zacięciem sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Witam serdecznie! Panowie miał któryś z Was może styczność z wędką DAM Yagi Classic 2.70m 3-12g? Szukam czegoś pod jigowanie okoniowe na niewielkiej rzece i z chęcią dowiedziałbym się czegoś wiecej o tej wędce. Może ktoś używa? Chodzi mi głównie jaką akcje ma ten kijek i czy nie jest wklejanką? No i czy poradziłby sobie w razie przyłowu z zacięciem sandacza?o ile dobrze pamiętam to na kanale pleciony był filmik z prezentacja wędek z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nudgets Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 o ile dobrze pamiętam to na kanale pleciony był filmik z prezentacja wędek z tej seriiTak jest, widziałem ten filmik. Tylko, że z filmiku dało się zrozumieć, że to wędka raczej pod klenia, jazia jeżeli ktoś łowi na woblerki, obrotówki. Dlatego ciekawi mnie czy nada się pod jigowanie za okoniem główkami od 3 do 7 gram plus gumki 2 lub 3 cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Tak jest, widziałem ten filmik. Tylko, że z filmiku dało się zrozumieć, że to wędka raczej pod klenia, jazia jeżeli ktoś łowi na woblerki, obrotówki. Dlatego ciekawi mnie czy nada się pod jigowanie za okoniem główkami od 3 do 7 gram plus gumki 2 lub 3 cale. Jeśli jaź/kleń to może być za wolna. I jiggowanie może być niezbyt przyjemne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nudgets Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) To może coś innego możecie polecić tak do 200zł byleby nie wklejkę? Wiem, że budżet bardzo mały, ale nie wiem na ile mi się spodoba takie wędkowanie. Szukam czegoś o długości 260-270 i do jigowania właśnie na główkach od 3 do7 gram z gumami typu easy shiner 2 lub 3 cale, jakieś tanty 6 cm, coś w tym stylu. Dodam jeszcze, że wędkuję głównie w średnich i małych nizinnych rzekach. Będe na prawdę bardzo wdzięczny. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Nudgets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi