Voiteh Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czy któryś z kolegów miał może styczność z wędkami Azura? chodzi mi konkretnie o model Azura Sawada 2.54 1-12g,czy to kij bardziej pod przynęty miękkie czy wobki,blaszki? czy ten kij jest wart swojej ceny? czy za tą kwotę można dostać coś znacznie lepszego? Ponawiam zapytanie,dodatkowo potrzebuję informacji na temat tych dwóch kijków:Lureleader Natural Heart 1.93m 1.5-8gFavorite Arena Strem 1.98m 3-10g szukam krótkiego UL pod klenia,który obsłuży małe wobki,wirówki i gumki i w oko wpadły mi te dwa modele wyżej,czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nudgets Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Panowie czy microflex w wersji 270cm 2-10g nadaję się do jigowania jako UL/L pod okonki na średnie i małe rzeki? Czy tym kijkiem da radę w miarę komfortowo jigować? Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Nudgets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zapytam jeszcze raz,czy ktoś miał do czynienia z kijaszkami: Lureleader Natural Heart 1.93m 1.5-8g Favorite Arena Strem 1.98m 3-10g może cokolwiek o nich napisać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Panowie czy microflex w wersji 270cm 2-10g nadaję się do jigowania jako UL/L pod okonki na średnie i małe rzeki? Czy tym kijkiem da radę w miarę komfortowo jigować?da się ale nie będzie to agresywne podbijanie, raczej bujanie przynęta. Ta wędka ma dolnik dlugi jak slup telegraficzny, dla mnie to jest spora wada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) U mnie doszedł jeden zestaw: Mikado Katsudo Slim do 5 i do 9 gramShimano Nasci 2000 i 2500Egi Metal #0,4 Mikado LX Sapphire Fazlite do 7 gramShimano Exage 2500Daiwa J'braid Grand 0,06 Długa wklejka od Mekamil do 3 gramShimano Nexave 1000Mikado Dreamline 0,047 Lureleader Natural Heart 0,8-4g Shimano Stradic FL 1000Egi Metal #0,4 Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Łowił ktoś z was tym kijkiem Robinson Toshido Light Spin 2,55m/2-8g , szukam czegoś taniego do UL , a totalnie nie pasują mi kije 2 metrowe , mam Grey stima 2.10 1-7 g ale jak dla mnie za krótki , chyba że macie jakieś propozycje w długości 2.4 , 2,6 .Dołączam się do pytania, czy ktoś może się podzielić opinią na temat Robinson Toshido Light Spin 2,55m/2-8g ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowStalker Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Łowił ktoś z was tym kijkiem Robinson Toshido Light Spin 2,55m/2-8g , szukam czegoś taniego do UL , a totalnie nie pasują mi kije 2 metrowe , mam Grey stima 2.10 1-7 g ale jak dla mnie za krótki , chyba że macie jakieś propozycje w długości 2.4 , 2,6 .Mam wędke ryobi applause coprawda 2,3m 0-5-7g i jestem mega zadowolony. Są też wersje 2,45m, 2,6m i 2,75m. Przed zakupem nie znalazłem info czy to wklejka, ale po akcji i pomalowanej na biało szczytówce wnioskuje że tak. Robinsona niestety nie testowałem. Edytowane 8 Września 2020 przez ShadowStalker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Łowił ktoś z was tym kijkiem Robinson Toshido Light Spin 2,55m/2-8g , szukam czegoś taniego do UL , a totalnie nie pasują mi kije 2 metrowe , mam Grey stima 2.10 1-7 g ale jak dla mnie za krótki , chyba że macie jakieś propozycje w długości 2.4 , 2,6 .Na YT za dwa filmiki autorstwa Smółka, gdzie łowił białoryb i okonie tym robinsonem. Ja się dopytałem o jego wrażenia z łowienia tą wędką. Przeczytałem też artykuł z fishing test i finalnie nie mogąc obejrzeć na żywo tej wędki... nie zdecydowałem się na Robinsona. W to miejsce kupiłem wędkę SG parabellum ccs 3-14g, 2.46m. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) @Łukasz MkA możesz napisać co wiesz o tym modelu Toshido ? Jak ogarnia to dolny zakres wyrzutu ? przynęty 1-3g. Jak to rzuca dolnym zakresem, wiesz cos ? Edytowane 10 Września 2020 przez Gnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @Łukasz MkA możesz napisać co wiesz o tym modelu Toshido ? Jak ogarnia to dolny zakres wyrzutu ? przynęty 1-3g. Jak to rzuca dolnym zakresem, wiesz cos ?Mogę jedynie zacytować odpowiedź kolegi Smółka, że opad czuć pomiedzy 2-3 gramy, łowiąc lżej brania obserwował na plecionce. Ja nie miałem możliwości żeby obejrzeć na żywo Toshido. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MWILCZ Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) 1. GRAPHITELEADER FINEZZA GLFS 752L-S -226 0,5-5 gr2. Team Daiwa 25033. varivas high grade x8- 0,6 Edytowane 19 Października 2020 przez MWILCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Pytanie związane z Ul. Jaki jest najdelikatniejszy kij jaki można dostać ? Mam Crazy fish nano zero i jest super ale pytam z ciekawości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Coś pewnie w okolicach 1-2lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Matagi TWA-662 XUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Gammarus 0.1-0.6g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbiku Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Mój zestaw na 2021Templar Fire Wizardstella 14 c2000sEgi Metal 04 https://ibb.co/SRz002M Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Zbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 27 Grudnia 2020 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mój zestaw na 2021Templar Fire Wizardstella 14 c2000sEgi Metal 04 https://ibb.co/SRz002MMógłbyś coś więcej skrobnąć o templarze... Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbiku Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Mógłbyś coś więcej skrobnąć o templarze... Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk ten kij leżał u mnie dłuższy czas w szafie jako nowyi prawie o nim zapomniałempomachałem nim na nowo i stwierdziłem że to jest toszybka akcja szczytowa z głębokim ugięciem w fazie holowaniasuper kij wg mnie do główek 2-5 g i ES 2-3'' i wszystkie wobki typu Siek Bzyk itd Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Zbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Gammarus 0.1-0.6gMozesz rozwinąć co to za kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Ostatnio widziałem taki na Facebooku. Wyglądał dość ciekawie chociaż nadlewki przy przelotkach były ogromne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Gammarus Nano Spin MSK 0.1-0.6g 1.86m. Kolega łowi nim bialoryb i okonie na Motławie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Gdzie można to dostać ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Gdzie można to dostać ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZ tego co szukałem to tylko na stronach z końcówka .ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunet Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Gammarus 0.1-0.6gJeśli łowiłeś tym Gammarusem, mógłbyś cos więcej o nim napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi