dante Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Łowi ktoś z Was na Favorite Black Swan do 1 albo do 2g ? Warte są te wedki tej ceny 1000zł? Może jakieś krótkie porównanie do Graphiteleader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Zemex Extra Rockfish S 762UL 1-5g 229 cm Histar Aura 2500 Sunline Siglon 4x 0.4 + FC 0.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Łowi ktoś z Was na Favorite Black Swan do 1 albo do 2g ? Warte są te wedki tej ceny 1000zł? Może jakieś krótkie porównanie do Graphiteleader?A gdzie ta wędka kosztuje 1k? 1.6k realnie nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca W tych pieniążkach to czasami koledzy na forum wystawiają rewelacyjne kije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca A gdzie ta wędka kosztuje 1k? 1.6k realnie nowa...Nikt nie mówił o kupowaniu w kraju między Odrą a Bugiem leżącym. BTW w sklepie rapa jest teraz taki kij na przecenie - czyli w cenie zbliżonej do normalnej w krajach będących również w UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Panowie, może ktoś mi podpowie, bo szukam czegoś pod boczny trok. Ołowiu będzie 3gr, i pytanie brzmi: czy abu gracia carabus extreme nada się do tego, czy jest mega czułe na śpiące oksy, czy coś bardziej woow możecie mi polecić w jaki kij warto ewentualnie zainwestować jeśli chodzi o ten sposób łowienia. Może być również na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Pod boczny trok to bym szukał wędki dłuższej. Sam przypon może mieć 1-1,5 m ,a czasami i więcej. Chociaż to zależy jak dokładnie tym bocznym trokiem będziesz łowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Panowie, może ktoś mi podpowie, bo szukam czegoś pod boczny trok. Ołowiu będzie 3gr, i pytanie brzmi: czy abu gracia carabus extreme nada się do tego, czy jest mega czułe na śpiące oksy, czy coś bardziej woow możecie mi polecić w jaki kij warto ewentualnie zainwestować jeśli chodzi o ten sposób łowienia. Może być również na priv. nie łowiłem tak wiele lat, ale będę testował w tym roku kijek Azura Sawada 221 cm (II generacja) do 4 gr i to jest taka delikatna wklejka że widzę potencjał pod bocznego tylko nie wiem czy te 3 gr ołowiu to nie byłoby za dużo.... wbrew opisowi kijek wyglada tak bardziej do 2-3 gram Najlepiej szukaj wklejki w długości 220-260 cm dosyć szybkiej , jest tego masa na rynku, kiedyś niezle wklejki sprzedawał Konger jak jest teraz nie wiem ale podejrzewam że w każdym sklepie jest tego na pęczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi