kalenji84 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wlasnie przypomnialo mi sie ze posiadam kolowrotek Mistrall Amundson fd 2000 i chyba narazie zostane przy nim do mojego UL co o nim sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Lepiej by było jak Ty byś się z nami podzielił swoimi uwagami z jego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubG Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, moj sprzecik:1. Wedka na blanku muchowym #4/5, czterosklad, skrocony od dolu, j255cm dlugosci, obdarta z lakieru, uzbrojona w matchowe przelotki. Uwielbiam pelne ugiecie 2. Cabelas Prodigy 2000, mam juz go pare lat, fajna maszynka.3. Generalnie uzywam zylek, Fiume Sportage to moj faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Temat o UL, więc pozwolę się podpiąć z pytaniem. Jaki jest najlżejszy kołowrotek UL (nie z papieru )? Poszukuję czegoś dobrego do wędki, która waży poniżej 30g.w zależności od budżetu:optymalnie byłby Rarenium 1000, jeśli trochę grubszy portfel to polecam Daiwę Luvias(12 lub 15) w rozmiarze 1003 lub 2004a jaki to kijek i jak uzbrojony skoro waży tylko 30g? jeśli możesz to wrzuć zdjęcie bom strasznie ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Obstawiam matagi tr60 ubrany w tynanki i uchwycik delfin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmichalski Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Obstawiam matagi tr60 ubrany w tynanki i uchwycik delfin Dokładnie. To cóż do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pflueger Patriarch nie pamiętam numeru - 160g. Użyszkodnik sobie chwali. W Polsce są chyba Mitchel Mag Extreme w podobnej wadze i chyba ta sama fabryka a inna marka i design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondasak Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja do takiego kijka bym dołożył Shimano Vanquish'a np. C2000HGS oczywiscie o ile fundusze pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Dokładnie. To cóż do niego?Tańsza opcja rarenium 1000 Droższa np daiwa presso Edytowane 13 Stycznia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Do mnie dzisiaj dotarł 2012 Luvias 1003 do komarka pasuje jak ulał,kręci bardzo przyzwoicie Aj kiedy ta wiosna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 wybaczcie chłopaki ale delfin nie przemawia do mnie. Nie widziałem brzydszych i bardziej tandetnych rękojeści.Może to i lekkie ale.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 wybaczcie chłopaki ale delfin nie przemawia do mnie. Nie widziałem brzydszych i bardziej tandetnych rękojeści.Może to i lekkie ale....Kurcze, a mnie kusi od pewnego czasu jakiś króciak 4lb z delfinem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalenji84 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) No powiem wam ze Mistrall Amundsen Fd 2000 swietnie wywaza mojego Spro Addication wiec narazie zostaje przy tym kreciolku i bede go testowal Edytowane 13 Stycznia 2016 przez kalenji84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kurcze, a mnie kusi od pewnego czasu jakiś króciak 4lb z delfinem .Radzę najpierw wziąć w łapkę i dobrze obejrzeć. mi się nie podoba bo jest niewygodny, ma ostre krawędzie przy mocowaniu kołowrotka, nie podoba mi się sposób wykończenia mocowania na blanku, nie podoba mi się również sposób mocowania kołowrotka za pomocą jakiegoś klina ze sprężynką.Jest to oczywiście moje subiektywne zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dokładnie. To cóż do niego? Tica Cetus SS800 - waży 146ghttp://www.ticaamerica.com/reels/spinning/cetus 800 jest większa, ale lżejsza niż modele z serii 500 (te już do rozwiązań podlodowych się głownie kwalifikują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 i teraz będzie się działo na ebayuPolska wykupi wszystkie Tici aby wędkarskiej anoreksji stało się za dość. Teraz już pewnie nikt nie kupi rarków, luviasów, mag pro bo nimi można sobie ręce pourywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam i użytkuję od dawna kołowrotki tica cetus 500 przy kijkach klasy ul. Cienkie żyłeczki nawijają rewelacyjnie, natomiast cienkie plecionki to już moim zdaniem porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kołowrotki Tica Cetus 500 używam z okoniowymi podlodówkami.Maslana praca,świetny hamulec,niezawodność przy ujemnych temperaturach i wzorowe nawijanie cienkich zimowych żyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam małe pytanie.Czy jest jakiś seryjny kijek do 300 zł który jest w stanie ogarnąć przynęty 2-3-4 g komfortowo wyczuwajac w nich opad ? Czy to tylko jakieś moje widzimisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam małe pytanie. Czy jest jakiś seryjny kijek do 300 zł który jest w stanie ogarnąć przynęty 2-3-4 g komfortowo wyczuwajac w nich opad ? Czy to tylko jakieś moje widzimisie ?Poszukaj coś z Kongera - przykładowo Konger Rapier 200cm do 7gr - spełni w pełni Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam Ultrisa Kongera 0,5 - 6 g ale jest lekko zanizony cw i chciałbym ciut nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam małe pytanie. Czy jest jakiś seryjny kijek do 300 zł który jest w stanie ogarnąć przynęty 2-3-4 g komfortowo wyczuwajac w nich opad ? Czy to tylko jakieś moje widzimisie ?Konger WCH Elvis miałem i miło wspominam. świetny kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 No powiem wam ze Mistrall Amundsen Fd 2000 swietnie wywaza mojego Spro Addication wiec narazie zostaje przy tym kreciolku i bede go testowalA myślałem, że ten długi dolnik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Hmm, wygląda nieźle, dzieki, chyba się jutro po niego przejade Ewentualnie jakiś kołowrotek do 200 zł w wersji ul mocno budżetowej polecić ktoś może ?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mam Ultrisa Kongera 0,5 - 6 g ale jest lekko zanizony cw i chciałbym ciut nizej Czy moglys zrobić zdjęcie jak trzymasz swojego kongera ultrisa? Chodzi mi o to jak długi jest dolnik i gdzie sięga do łokcia. Pozdrawiam Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi