Yamakato Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Możesz napisać, jak Ci się sprawuje Kuying teton. Przymierzam się do czegoś takiego w cascie, konkretnie TTC-632UL i zastanawiam się czy warto?Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Możesz napisać, jak Ci się sprawuje Kuying teton. Przymierzam się do czegoś takiego w cascie, konkretnie TTC-632UL i zastanawiam się czy warto?Według mnie warto. Kijek jak za tą kasę jest naprawdę w porządku i nie ma się do czego przyczepić. Posiadam jeszcze mocniejszy model mianowicie TTS662L też jak za tą kasę to jestem bardzo zadowolony mi służy na szczupaka na lekko. Teraz przymierzam się do najdelikatniejszej z serii mianowicie TTS662SUL,ale czekam może będzie za jakiś czas jakaś promocja na Ali tak jak na 11.11. Jak coś to pisz na priv albo w wątku o kijach Kuying co by tu nie zaśmiecać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Według mnie warto. Kijek jak za tą kasę jest naprawdę w porządku i nie ma się do czego przyczepić. Posiadam jeszcze mocniejszy model mianowicie TTS662L też jak za tą kasę to jestem bardzo zadowolony mi służy na szczupaka na lekko. Teraz przymierzam się do najdelikatniejszej z serii mianowicie TTS662SUL,ale czekam może będzie za jakiś czas jakaś promocja na Ali tak jak na 11.11. Jak coś to pisz na priv albo w wątku o kijach Kuying co by tu nie zaśmiecać. Pozdrawiam. Ten mocniejszy nieco jest bardziej czy mniej spolegliwy ? Szukam czegoś to zabawy malymi woblerami typu Ronin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Ten mocniejszy nieco jest bardziej czy mniej spolegliwy ? Szukam czegoś to zabawy malymi woblerami typu Ronin.Bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 U mnie następująco:Wędki: MHX S 781Kuying teton 632UL Kręcioły:Shimano Vanquish C3000SDH 16'Shimano Stradic Ci4+ 2500 16'Który kręcioł sparowany jest z mhxem?Napisz coś wiecej bo sam będę szukał kołowrotka do s781-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Dostałem "pod choinkę" kijek MIKADO Hirameki X-TRA Light spin 240cm/113g/up to 8g. Jest dłuższy o 80mm i lżejszy o 2g od wcześniej nabytego KONGERA Ultris Micron 0,5-6g. Ciekawe który lepiej się sprawdzi jako X-UL. Mam nadzieję, że zima nie potrwa długo i będę mógł je porównać nad wodą. Na sucho sprawiają bardzo podobne wrażenie. Gdy tylko pozwolą warunki atmosferyczne postaram się o porównawczą recenzję i w arsenale pozostanie ten, który lepiej się sprawdzi. PsCzy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym Hirameki? Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciu Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam kolegow!mam pytanie czy ktos moze uzywa sg lrf do 5g do lowienia ul jigowania i lowienia pstragow w małej rzeczce na mini woblerki?zastanawiam się czy nie będzie za bardzo "lejaca"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem będzie lejąca. To naprawdę niezła witka. .. szybko się jej pozbyłem. Edytowane 26 Grudnia 2016 przez G_rzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mój brat ma tego SG i już około wymiarowy kleń wygina kijek praktycznie po samą rękojeść. Jak dla mnie to pod zbyt małą siłą przechodzi w pełne ugięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Około wymiarowy kleń??! Ja na Parabellum 0-5g woziłem klenie 40+ w tym kilka pod 50cm i nie mogłem marudzić, że nie ma czym ciągać. Ten LRF jest jeszcze bardziej delikatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 No tak, tylko zapomniałem dodać że to było w nurcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciu Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Muszę go "obmacac"bo mam wersję do 12g i dobrze mi się sprawdza,więc myślałem że ten do 5g rade do lowienia bialorybu i około wymiarowych pstragow... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciu Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Muszę go "obmacac"bo mam wersję do 12g i dobrze mi się sprawdza,więc myślałem że ten do 5g rade do lowienia bialorybu i około wymiarowych pstragow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Mój brat ma tego SG i już około wymiarowy kleń wygina kijek praktycznie po samą rękojeść. Jak dla mnie to pod zbyt małą siłą przechodzi w pełne ugięcie.Bałem się, że okoń 36 cm mi go połamie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Który kręcioł sparowany jest z mhxem?Napisz coś wiecej bo sam będę szukał kołowrotka do s781-2.Do tej pory pod mhx-a miałem podpiętego Stradica, złego słowa nie powiem, wszystko cacy, bardzo komfortowo łowiło mi się tym zestawem. Na przyszły sezon kupiłem właśnie Vaquisha ale na razie nie był na testach tak więc jak na razie nie wypowiem się na jego temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Świeżo zmontowany zestaw, jeszcze nie łowiony:-Dragon Viper SL 275/2-10-Dragon Nano Lite XT60C FC 1015i-Dragon HM80 0,14mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Cześć! Mój zestaw to river runner do 5g, kołowrotek sashima FD 318, nanofil 0,04- fajnie się tym łowi, czuć ,,wąchające" okonie ale do microjigów szukam czegoś innnego np nextino do 2 g albo trapary o podobnym cw. Problem z tym taki, że ciężko ze sklepem w którym te wędki można wziąć w garść i pomachać choćby na sucho chyba że macie jakiś do polecenia w Polsce oczywiście:) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć! Mój zestaw to river runner do 5g, kołowrotek sashima FD 318, nanofil 0,04- fajnie się tym łowi, czuć ,,wąchające" okonie ale do microjigów szukam czegoś innnego np nextino do 2 g albo trapary o podobnym cw. Problem z tym taki, że ciężko ze sklepem w którym te wędki można wziąć w garść i pomachać choćby na sucho chyba że macie jakiś do polecenia w Polsce oczywiście:) Pozdro!Parabellum CCCentex Felchen Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Do mikrojigow miałem parabellum "zwykłe" i było całkiem nieźle mikrusy które robię ważą od 0.5g do 1g. Zadowalające latanie zaczynało się od 0.7gWypowiedzieć się mogę na temat trapary... Nie bierz tego za nic w świecie. Strata pieniędzy, nerwów i czasu nad wodą. Pisałem co nieco w temacie o wedkach MC. W skrócie - ta wędka nie pozwala rzucić przynętą. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją. Parabellum niszczy ten twór w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Konger Elvis 0,8-5 gRobinson Diaflex 1-8 gSpro Red Arc 10100Nanofil 0,04przepony:Trilane 0,14Trabucco XPS 0,098 myślę, że to dobre budżetowe zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1972 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 -Mhx 871-2-Okuma trawertine TR20, kołowrotek niebawem będzie zmieniony na inny-Power pro 0,06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Konger Elvis 0,8-5 gRobinson Diaflex 1-8 gSpro Red Arc 10100 Shimano Stella C2000SNanofil 0,04przepony:Trilane 0,14Trabucco XPS 0,098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Niezly mezalians...chyba dlugo ta Stelka w tych zwiazkach nie wytrzyma ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ale się uśmiałem ))))szukam teraz kijka to Stelki,najlepiej 70-80 gr i do cw 5 może ktoś z Was coś poleci?myślałem o tym ale juz niedostępny:http://jpangler.com/index.php/rod/yamaga-blanks/yamaga-blanks-blue-current-74-ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ktoś wie jak to ściągnąć do PL?http://www.cloudninetackle.jp/product/3082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi