tobiasz92 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 to nanofil 0,04 ma 0,53Ja strzelam na oko, nie mierzyłem. Z nanofilem nie miałem nigdy też kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 nie jest tak gładki ( bo to jest linka) ale cienki jest na prawdę, rzucasz daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) U mnie budżetowo; Kije; 1. Konger WRC tango II 2,4 m do 8 gram 2.Viper Verso by Filser 2,3 m do 7 gram Kolowrotki: 1. Ultegra 2500s z roku 05 + Avani Sea Bass 8 lb 2. Ryobi xenos 1000 + dragon hm 80 0,12 mm Edytowane 9 Marca 2017 przez X Y Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 PE0.8 ??? UL ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Pomylka mialo byc 8 lb skopiowalem zle ze "schowka" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 No... teraz przejdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 jak sie ma ten techron do nanofila 0,04 ?Techron zdecydowanie wygrywa trwałością.A nano... jest ciche... A grubości - rybki z mikrometrem nie pływają - na oko podobne grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadaN Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Techron zdecydowanie wygrywa trwałością.A nano... jest ciche... A grubości - rybki z mikrometrem nie pływają - na oko podobne grubości.na oko to chłop w szpitalu umarł... Tutaj chodzi o celowe przekłamanie przez producenta a nie "inżynieryjne zboczenie" ryb. Jak tak dalej pójdzie to producenci będą powielać patenty znanego u nas na rynku producenta typu "fish up to 10 kg" - co do średnicy może zastosują hasło "below 0,10" czy tam "less than 0.10" chociaż najzabawniejsza byłaby tajemniczość typu "almost 0,03" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Kolego - wyżej masz o grubościach plecionek...co się mnie czepiasz?Nie mam przyrządów do pomiaru... I pisz po polsku jak możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadaN Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Kolego - wyżej masz o grubościach plecionek...co się mnie czepiasz?Nie mam przyrządów do pomiaru... I pisz po polsku jak możesz...Daj spokój... przecież to bicie do producentów... Co do zwrotów w nieojczystym języku - toż to nawiązanie było do hasła marki Jax..n - które notabene nie jest w j.polskim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 15Finezza Nuovo +Stradic 1000Razem 228 gr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadaN Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 7619213_IMG_20170310_144253.jpg7619212_IMG_20170310_144158.jpg15Finezza Nuovo +Stradic 1000Razem 228 gr.jaki to dokładnie model finezzy? Jak sprawuje się podczas łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Finezza 610ULS na forum jest trochę opini o tym kiju. Warto kupić Jeszcze są u Rafała, z nowej dostawy i chyba ostatniej.jaki to dokładnie model finezzy? Jak sprawuje się podczas łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadaN Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Finezza 610ULS na forum jest trochę opini o tym kiju.Warto kupićJeszcze są u Rafała, z nowej dostawy i chyba ostatniej.właśnie posiadam 15 FINEZZA Nuovo GNFS-782LML-HS (dł. 2,33 m, lure 1-10g, wklejka) - w sklepie RAPA zakupiłem..., ale jeszcze nie miałem okazji nią łowić - pokrywa lodowa się utrzymuje na "moich" jeziorach. Jest jeszcze alternatywa - rzeki Słupia, Kamnica, Bytowa - ale tam z innym kijem się udaję... masakra... od stycznia czekam aby podłubać tym kijem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 15Finezza Nuovo +Stradic 1000Razem 228 gr.świetnie się komponują kolorystycznie.Ja pod Finezzkę mam podpiętego Luviasa'16 2004. zestaw super ale nie komponuje się tak świetnie jak Twój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 świetnie się komponują kolorystycznie.Ja pod Finezzkę mam podpiętego Luviasa'16 2004. zestaw super ale nie komponuje się tak świetnie jak Twój.Początkowo był Vaniek ale wczoraj przyszedł Stradic i "odbił" Vańkowi FinezkęA na serio Vaniek 2500 był za ciężki i za duży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 kiedyś podpiąłem rarka 2500..... zabija ten kijaszek.tam w parze musi być maleńka i leciutka maszynka, im lżej tym lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Black Savage do 7g nie leży mi do łowienia okoni. Co polecacie niedrogiego do 600zł z wyrzutem do 5-7g, np stajni major craft? Szukam czegoś czułego o akcji fast lub x fast. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Marca 2017 przez -PYTOON- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Black Savage do 7g nie leży mi do łowienia okoni. Co polecacie niedrogiego do 600zł z wyrzutem do 5-7g, np stajni major craft? Szukam czegoś czułego o akcji fast lub x fast.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaNapisz do Rafała Graphiteleader Napewno coś Ci doradziOstatnio było parę kijków w super cenach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Z graphiteleaderow to corto tego co kojarze jest bardzo szybki nawet w tych najlżejszych wersjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Black Savage do 7g nie leży mi do łowienia okoni. Co polecacie niedrogiego do 600zł z wyrzutem do 5-7g, np stajni major craft? Szukam czegoś czułego o akcji fast lub x fast. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaPopatrz na serię Corzza.Ja miałem co prawda tylko w wersji Cast i do 14g.ale świetny kij,parametry z opisu zgodne z realnymihttp://spinningshop.pl/index.php?id_product=12137&controller=productJak zadzwonisz do chłopaków z Art-Rod to na pewno Ci podpowiedza-potrafią poprawnie opisac kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Black Savage do 7g nie leży mi do łowienia okoni. Co polecacie niedrogiego do 600zł z wyrzutem do 5-7g, np stajni major craft? Szukam czegoś czułego o akcji fast lub x fast.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaMajor Craft Firstcast T732L A jak chcesz trochę lepiej, to bede sprzedawał w najbliższym czasie nowego MC N-One NSL-T762L, jednak cena trochę większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Major Craft Firstcast T732L A jak chcesz trochę lepiej, to bede sprzedawał w najbliższym czasie nowego MC N-One NSL-T762L, jednak cena trochę większa.Tak z czystej ciekawości zapytam, to jest produkt japoński czy chiński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Chiński. A N-One był chyba made in Wietnam. Nie miałem Truzera w łapkach, ale jak dotąd żaden z MC nie był Japan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 świetnie się komponują kolorystycznie.Ja pod Finezzkę mam podpiętego Luviasa'16 2004. zestaw super ale nie komponuje się tak świetnie jak Twój.Nie miałem nigdy Luviasa, jedynie w sklepie trochę nim pokrecilem,alepracuje lepiej od stradica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi