spinox Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Skompletowałem taki zestawik: Suzuki RXF-4lb-602 by SkalekShimano Stradic CI4 1000 FDYGK Egi Metal PE 0.4.wrzuć fotki jak wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Wykonana wzorowo, klasycznie ze smakiem, jak to u Skalka. Wędkę odkupiłem od kolegi z forum.http://jerkbait.pl/topic/22832-rodbuilding-skalka-choroba-nieuleczalna/page-25#entry1695918Myślę, że się nie obrazi. Post 499. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Konger streeto air xul Major Craft FCS-T732LDragon nano lite xt60c 1015i Okuma inspiracje cx40 isx20w ( na razie w pudełku )Ykg egi metal 8lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Suzuki 3lb 601 - Pracownia RoztoczeShimano Stradic 1000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Major Craft Firstcast FCS-602ULDaiwa Niinja 2500Pletka Major Craft Dangan Blade 0.05 Trochę miałem opory przed kijem 183cm, ale widzę że zupełnie bezpodstawnie. Zestaw budżetowy, ale komfort i przyjemność z łowienia ogromna. Kij i pletka od kolegi @Marcys z forum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 China power. Kuying Teton L 198cm 2-10gTsurinoya Jaguar 1000Daiwa Justron 0,14Przynęty za to polskiego pochodzenia [emoji41] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A w temacie,bo jest długo oczekiwana zmiana: Teton 4lb(docelowo Suzuki RXF-4lb,jeszcze w robocie)Calcutta Conquest BFS Ple... Varivas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Major Craft Firstcast FCS-S732UL Daiwa Legalis 3000 LT, Nanofil 0,06, żyłka 0,10. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murrr Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja szukam kijka UL do 10gr,taki ok.2m,służyć ma w wodach płynących,raczej w glownie mini wahadelka,obrotowki 2-3gramowe-wiadomo jakąś gume tez sie wrzuci ;)głównie okoń....moze kiedyś za pstragiem polatam ma ktoś coś ciekawego do odsprzedania-kwota między 300a 700złjesli uzywka to w bdb stanie....jakieś jaxony nie wchodza w grę.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja szukam kijka UL do 10gr,taki ok.2m,służyć ma w wodach płynących,raczej w glownie mini wahadelka,obrotowki 2-3gramowe-wiadomo jakąś gume tez sie wrzuci ;)głównie okoń....moze kiedyś za pstragiem polatam ma ktoś coś ciekawego do odsprzedania-kwota między 300a 700złjesli uzywka to w bdb stanie....jakieś jaxony nie wchodza w grę.pozdrawiam.Powodzenia w szukaniu. Też witamy, tu obowiązuje regulamin forum, na pewno znajdziesz. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 To standard że wchodząc na nowe forum pytamy o rzeczy oklepane byle gdzie a po zwróceniu uwagi obrażamy się na całe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murrr Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Przepraszam zachowałem sie jak gówniarz to sie więcej nie powtórzy....coś tam wynalazłem:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Ja szukam kijka UL do 10gr,taki ok.2m,służyć ma w wodach płynących,raczej w glownie mini wahadelka,obrotowki 2-3gramowe-wiadomo jakąś gume tez sie wrzuci ;)głównie okoń....moze kiedyś za pstragiem polatam ma ktoś coś ciekawego do odsprzedania-kwota między 300a 700złjesli uzywka to w bdb stanie....jakieś jaxony nie wchodza w grę.pozdrawiam. Edytowane 13 Lipca 2018 przez Robert Crocker 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thecrave Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Daiwa Trout Area Commander 2,10mDaiwa Luvias 1003Żyłka 0,12-0,14 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Jednak nie ostateczny MHX zmieniony na Graphiteleader Finezza Nuovo '15 GNFS-6102UL-S.A mówią że kobieta zmiena jest. Zmiana na troszkę wyższą gramature. Dragon CXT SF-X 1.90 1-12g Daiwa Regal LT 2500 + Shimano Kariki PE 0.6 + Fluo 0.18/0.20Daiwa Fuego LT 2500DMomoi Oshikage PE 0.3 + Flurocarbon 0.14/0.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Phenix elixir 802-2 w wersji Top made by Sudetyroods Matagi T russel tr 74 super mebaru w wersji Top made by Sudetyroods Młynki Ryobi Slam Slar 1000Ryobi Spirytual dx 800 PletkiVarivas avani light 0.03Pee Wee 0.04 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Phenix elixir 802-2 w wersji Top made by Sudetyroods Matagi T russel tr 74 super mebaru w wersji Top made by Sudetyroods Młynki Ryobi Slam Slar 1000Ryobi Spirytual dx 800 PletkiVarivas avani light 0.3Pee Wee 0.4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libery Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 WĘDKA SANGER CHAKKA 270/1-6g Znalazłem taką wędkę na allegro, czy ktoś wie co to jest? W internecie raczej zero informacji. Ze względu na niskie cw i to 270cm jestem bardzo zainteresowany a widzę, że są nawet 300cm. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mega klucha.Mialem kiedys okazje kila rzutow oddać.Na pewno nie jest to sprzęt do jigowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libery Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mega klucha.Mialem kiedys okazje kila rzutow oddać.Na pewno nie jest to sprzęt do jigowania.A do czego to może służyć? XD Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 A do czego to może służyć? XD Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jak to do czego - do klenia budżetówka to jest, może pstrąga, w każdym razie na rzekę. Tylko jak na taki długi blank naprawdę tanio i nie wiem jak to się by sprawdzało i czy to cokolwiek warte Ja bardzo lubię kluchy ale pod warunkiem że klucha jest wystarczająco szybka i dobrze przenosi drgania. Wiem że się da bo mam teraz taką wędkę i jak na razie nie chcę inne. No nie wiem jak to wytłumaczyć ale dobra klucha nie jest zła. Tylko teraz moda na te wszystkie fasty nie wiem czemu Wędkę musisz wziąć do ręki i będziesz wiedział czy to jest to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ja szukam kijka UL do 10gr,taki ok.2m,służyć ma w wodach płynących,raczej w glownie mini wahadelka,obrotowki 2-3gramowe-wiadomo jakąś gume tez sie wrzuci ;)głównie okoń....moze kiedyś za pstragiem polatam ma ktoś coś ciekawego do odsprzedania-kwota między 300a 700złjesli uzywka to w bdb stanie....jakieś jaxony nie wchodza w grę.pozdrawiam.Ja polecę ci Kraag F 1-12 gr 7lb, blank jest mega uniwersalny pstrąg kleń okoń. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Porownywal ktos może kiedyś Kongera Paladin Fire Wizard 225 z mhx'ami s781-2 i s871-2 ? Jakies wyrażenia z używania tego Fire Wizarda 225 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman22 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Favorite White bird 2,19/ 0.5-5grMłynek Shimano Sedona FI 2500 SPlecionka Power pro 0.06 biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Koledzy, a czy ktos z Was używał kijaMitchellEpic RZ Spinning? jest wersja o wyrzucie 0-5 g, szybki, klucha? W necie informacji żadnych, ostatnio ktoś chyba na giełdzie wystawial ale też brak było szerszego info. Cena w necie nie wysoka i zastanawiam sie czy do super ultra lajta od czasu do czasu sie nada Edytowane 24 Września 2018 przez WiktorK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi