sabciu Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Czy ktoś miał doczynienie z tymi kijami jak w temacie. Interesuje mnie kij pod pstrąga UL w wersji sponingowej i castingowej , krótki do 213cm do 12g Jeden z kolegów raz komuś na forum zaproponwał kij Major Craft seria Beneyro. Może coś więcej wiecie o tych wędkach tej firmy, jak patrzyłem na ebaju dosyć przystępna cena dobrze uzbrojone i tyle tylko wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Cos tam sie mialo Pod pstraga poleca cos z tej serii:http://www.majorcraft.co.jp/english/catalogue/brand.jsp?mode=cover/finetail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Od pewnego czasu czasu zaczalem interesowac kijami z jp - polecam czytac dokladnie opisy jakie producent podaje - wiekszosc kijow jest przeznaczona do bass fishingu i sa modele przeznaczone do woblerow, texasu, neko rig itp. I z wyborem lepiej sie nie spieszyc Sam nie dlugo bede chyba ciganal MC go emotion w spinie do 3/8 oz Edytowane 19 Września 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 meme a polecisz mi coś z majora pod okoniowe łowy? Potrzebuje coś ciętego główki max 5g Nie wklejka, dł. Min 6'6" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Az takim znawcął mc nie jestem - mam paru znajomych z ich kijami o rożnym cw ale zaden tak lekko nie łowi Az tak lekko nie łowie wiec ciezko mi cos powiedzieć - moj najlzesjzy m to 8 lb i 7 gram cw choć może wiecej....poszło pw mam pare pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Major Craft Fine Tail 662Lna razie czekam na odpowiedz od kolegi który zarezerwował, poinformuję w wątku Kapitalny kijek, aż dziwne, że jeszcze nikt nie zabrał.Żeby to był ciutkę dłuższy 722, już by do mnie jechał... miałem np. 722ML i uważam, że 662L jest bardziej udany od niego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A to jeżeli można dopytam, czy 722 i 662 mają taką samą długość uchwytu? Najbardziej interesuje mnie odległość od stopki dokręconego młynka do początku wędki-) Mam nadzieję, że nie więcej jak 25/27 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) 722 miał dłuższy reargrip, jeśli to coś pomoże : myślę, że około 27cm Edytowane 8 Stycznia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Dziękuję za informacje. Dobre informacje o ile reargrip liczony jest od stopki młynka a nie jest to długość korka. Inaczej wyjdzie od stopki ok 30+, a to już bedzie słabe... Edytowane 8 Stycznia 2015 przez PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Przeniosłem tutaj posty z wątku giełdowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A tutaj jeszcze taka ciekawostka, co gościu robi z delikatną japoneczką (FTS-662L) dziesięć elbe;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 10 funtów, toż to armata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja natomiast widzę tam 8lb 2-10gr:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/19778/cPath/26_2457/trout-fishing-lake-and-stream.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Czy ktoś z tu zgromadzonych posiada jakies modele z Main stream , najlepiej fst-822MH lub fst 862H ? Z chęcią poczytam wasze opinie na ich temat Edytowane 21 Lutego 2016 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ktoś planuje jakieś zakupy Major Craftów w z Japan ? Może warto zebrać kilka zamówień i jednym sortem coś zakupić ? Kto obeznany w temacie zakupów w JPN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wg mnie taniej nie bedzie. Im cięższa paczka tym wiecej trzeba płacić za przesyłkę a kilka wędek to jeszcze nie hurt wiec cena za wędkę bedzie taka sama. Poza tym nie każdy sklep ma wszystkie modele. Moze sie jeszcze zdarzyc ze jedna wędka jest tańsza w sklepie A a druga w sklepie B. W obu przypadkach będziemy musieli kupić wędki w innych sklepach. Jak nie przebrane to można spróbować w tym sklepie. Ceny mniej wiecej takie jak w jap lub nawet taniej. http://tackle4all.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ehhhh. Nie widzę tego XUL 0,5-2 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ktoś planuje jakieś zakupy Major Craftów w z Japan ? Może warto zebrać kilka zamówień i jednym sortem coś zakupić ? Kto obeznany w temacie zakupów w JPN ? ja bede bral cos z plat'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 ja bede bral cos z plat'aJa bym się chętnie podlączył ... interesuje mnie ten NEXTINO XUL 0,5-2 ten dłuższy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A jaka cena na ten kijaszek do 2gr? Ten kijek to już typowy specjalistyczny kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 500 - 600 jakoś tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Trapara xul wychodzi taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Daj mnie Pan spokój z Traparą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 szkoda ze nie sa dostepne tak jak fenwicki lub st croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ja bede bral cos z plat'aBierzemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi