Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Coś więcej o tych kijkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Machnie mocniej to sobie szczytowka w lokciu podlubie. chociaz mi to nie przeszkadza. Z filmiku zaxhowuje sie podobnie jak traparka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Major Craft Basspara BPS-702ML miał ktoś tą wędeczke ciekawi mnie czy nadała by się do metody drop shot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Może coś z Palmsa? PALMS Egeria ERSS-59XUL do 3g 1-3lb, mormyszki będą latały. Cena ok 100 euro http://www.palms.co.jp/rod/palms-elua/egeria-area-performance-old/ Oj wydaje mi się, że na Egerię trzeba szykować drugie tyle co na Traparę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Major Craft Basspara BPS-702ML miał ktoś tą wędeczke ciekawi mnie czy nadała by się do metody drop shot ?pod dropshota szukalbym raczej czegos z delikatniejszym szczytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam ! Panowie podepnę się pod temat .Zainspirowały mnie te Japońskie patyki używał ktoś lub który z tych Major Craft-ów polecieli byście pod sandacza na lekko a który na ciężko tz. max do 25gr ?Tych wędzisk jest masa i filmików również że tak na prawdę ciężko się z orientować który do jakiego połowu jest przeznaczony i do jakich przynęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 W 2giej opcji, do cięższego, sandaczowego, jigowania - zdecydowanie KGL 6102ML.Podpytaj kolegę Waldka (@popper), który takim łowi: http://jerkbait.pl/topic/69781-nasze-zestawy-sandaczowe/page-7 Robert (@rolen) też takim łowił jakiś czas temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam ! Panowie podepnę się pod temat .Zainspirowały mnie te Japońskie patyki używał ktoś lub który z tych Major Craft-ów polecieli byście pod sandacza na lekko a który na ciężko tz. max do 25gr ?Tych wędzisk jest masa i filmików również że tak na prawdę ciężko się z orientować który do jakiego połowu jest przeznaczony i do jakich przynęt .lekko tzn ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam ! Panowie podepnę się pod temat .Zainspirowały mnie te Japońskie patyki używał ktoś lub który z tych Major Craft-ów polecieli byście pod sandacza na lekko a który na ciężko tz. max do 25gr ?Tych wędzisk jest masa i filmików również że tak na prawdę ciężko się z orientować który do jakiego połowu jest przeznaczony i do jakich przynęt .Pod sandacza to chyba najbardzie pasuja wedki z rodzaju "wind" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Lekko to znaczy około 18gr. dodam że łowie z brzegu więc coś w miarę długiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Witam. Jestem zainteresowany kupnem MC Go Emotion gec632/gec662. Wersja castingowa, 190cm/198cm, cw.5-14g, akcja regular fast. Czy ktoś miał styczność z tym kijem? Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś zechciał podzielić się choćby najmniejszym doświadczeniem z tym kijkiem.Pzdr (Wiem, dział spinningnowy, ale w dziale baitcastingowym nie znalazlem wątku o MajorCraftach.) Edytowane 14 Lipca 2016 przez JuniorFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Można gdzieś w Polsce dostać te kije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 W pl chyba złoty karas je kiedys mial. Teraz nie wiem, zapytaj sie ich W EU kupowalem Major Crafty w:http://tackle4all.com/index.php?main_page=indexWysylka do pl bardzo sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 W tym forumowym sklepie jest chyba kilka modeli: http://jerkbait.pl/topic/68354-wedkarski365pl-varivas-garmin-majorcraft-raymarine-scierra-savage-gear/page-3#entry1858013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Właśnie dostałem na maila info , że jest część oferty dostępna w Coronie http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Major_Craft/99993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Chyba ich poru*** z tymi cenami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Pewnie tak , pod tym kątem nie analizowałem oferty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusek006 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Pirania też wprowadziła do swojej oferty te wędki. Polecicie coś pod jigi główki do 4-5 gram i gumki 5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Pirania też wprowadziła do swojej oferty te wędki.Polecicie coś pod jigi główki do 4-5 gram i gumki 5 cm?Czemu MC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tak przy okazji... czy z Major Crafta interesować się głównie UL czy mocniejsze wędki też są atrakcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusek006 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Szczerze to nie ma jakiegoś szczególnego powodu.Spodobały mi się pod względem wyglądu. Nie mialem nigdy kija MC a lubię próbować nowych dla mnie rzeczy. A że szukam kijka pod takie łowienie to spojrzałem na tą firmę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Szczerze to nie ma jakiegoś szczególnego powodu.Spodobały mi się pod względem wyglądu. Nie mialem nigdy kija MC a lubię próbować nowych dla mnie rzeczy.A że szukam kijka pod takie łowienie to spojrzałem na tą firmę.To prędzej więcej opinii znajdziesz na temat -------> https://www.youtube.com/watch?v=2AW4mmDPfIwSam chyba się skuszę za 40 zielonych. Edytowane 5 Października 2016 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusek006 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A gdzie to taki kijek mozna zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Robert, sam zastanawiałem się nad tą wędką. Dokładniej spinn do 9g jeśli dobrze pamiętam. Poczytałem, popatrzyłem i dowiedziałem się, że ta wędka (jak i inne z all) jest opisana przez chińskie dzieci, które piszą co im każą Spokojnie pociągnie 15g + guma czyli jakieś 2 razy więcej niż opis. Nie wiem ile w tym prawdy, bo nie miałem jej w rękach ale ktoś tu z forum zamawiał jakiś inny wynalazek do 5g i pisał, że ktoś się minął z powołaniem Druga sprawa, ze teraz z ciekawości wszedłem zobaczyć i najtaniej znalazłem ok 50$+10$ wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi