coma Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Też polecan serię crosstage. Mam dwa patyki - moje ulubione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Może ktoś coś powiedzieć jak będzie sie ten kijek spisywał przy pstragach z użyciem plecionki i przynet obrotówki nr1,2 woblery 3,5cm do 5cm oraz wszelkiego rodzaju przynety gumowe w wielkościach do 7cm i główkach o ciezarzedo3gram.Chodzi mi o ugiecie i moc by spokojnie moc wyjsc ryby 40+ i wieksze.Major craft CRX-T732AJI221cm 0,6-10g Fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) No nie wiem czy temu podoła taki kijek 0,6-10g jeśli chodzi o ryby 40+ i większe, może się zatną, ale ile czasu potrwa walka jeśli chcesz je wypuścić. Edytowane 1 Listopada 2020 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Łowie tez korkiem z tej marki do10gram i uwierz mi ładują szybciej niż na mocniejszych linkach.A pytam czy konstrukcyjnie beda zbliżone jak finetail 772-2-10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 No nie wiem czy temu podoła taki kijek 0,6-10g jeśli chodzi o ryby 40+ i większe, może się zatną, ale ile czasu potrwa walka jeśli chcesz je wypuścić. Bez problemu podoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Masz może ten kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Mam krótsza wersję, T692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Może ktoś coś powiedzieć jak będzie sie ten kijek spisywał przy pstragach z użyciem plecionki i przynet obrotówki nr1,2 woblery 3,5cm do 5cm oraz wszelkiego rodzaju przynety gumowe w wielkościach do 7cm i główkach o ciezarzedo3gram.Chodzi mi o ugiecie i moc by spokojnie moc wyjsc ryby 40+ i wieksze.Major craft CRX-T732AJI221cm 0,6-10g Fast Na giełdzie pojawił się ten kijek: http://jerkbait.pl/topic/148013-w%C4%99dki-qualia-major-craft/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Tak tylko do 7gram.Jestem w trakcie dopytywan czy się nada bo Marcys wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Tak tylko do 7gram.Jestem w trakcie dopytywan czy się nada bo Marcys wie o co chodzi.Qualia jest do 7, Major Craft Crostage CRX-T732AJI jest do 10g . Kij od Marcysia. Edytowane 2 Listopada 2020 przez ktm777 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Witam, polecie coś Panowie ze stajni MC pod szczupaka na lekko (możliwy przyłów bolenia i okonia). Woda płynąca jak i woda stojąca. Guma, wobler jak i blacha. Coś do 15, 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Chciałbym zamówić kijek z serii Crostage u Marcysia tylko zastanawiam się, który będzie bardziej odpowiedni dla mnie.Pierwotnie byłem nastawiony na CRX-T732L bo dowiedziałem się że na pewno ogarnia od 2g+gumka 2". Jak wygląda sprawa modelu CRX-T762ML? Chodzi mi o to, że aktualnie spinninguje effzetem do 10g, który według mnie spoko pokazuje opad na szczytówce od 3g+gumka 2".Chciałbym poznać zatem jaka według Was jest dolna granica crostage do 10g, czy to będzie coś podobnego do effzeta? Bo potrzebuje czegoś co pokaże właśnie te 2g+gumka 2". Jeżeli ktokolwiek będzie mógł podpowiedzieć, będę wdzięczny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Coś z oferty MC na jesienną troć (Parsęta)? Na szybko znalazłem Solpara SPS-1002M, miał ktoś do czynienia z tego typu kijami?Czy ktoś coś wie? Raczej troć w rzece, czy raczej troć w morzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Czy ktoś coś wie? Raczej troć w rzece, czy raczej troć w morzu?CześćMam go u siebie.Niestety w praktyce wędkowanie za trocią jest mi troszkę obce.Jak podpowiesz co mógłbym Ci na sucho przekazać żeby pomóc w tym pytania to zapraszam, chętnie pomogę 42g wyrzutu i 20lb blank. Dobrze opisany. Nie kołkowaty, na sucho w miarę szybki ale czuć przy wymachu że gnie się dobrze. Nie jest to jakiś sandaczowy szybki szczytowy kij.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) Używałeś go w rzece? Z ostrzej chodzącymi woblerami?I generalnie, do jakiego wędkowania używasz tego kija i jakimi przynętami? P.S. Zdaje się, że w Twoim przypadku "mam go u siebie" znaczy, że masz go w sklepie . Czy to raczej kij boleniowy, czy też coś mocniejszego? Edytowane 19 Listopada 2020 przez Fatso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Tak dokładnie, mam go w sklepie. Nie używałem go niestety trociowanie w praktyce jest mi obce. Zdecydowanie mocniejszy niż boleniowy.Boleniowy w Major Craftie to by był np 902L 274cm do 23gr.Tutaj jest moc, szczególnie w dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam ma ktos ten kijek kilka zdan o nim Major craft finetail-782M 230cm 4-15g z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Hej, czy są na forum użytkownicy TCX-732AJI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam serdecznie, szukam informacji o tym kiju. Posiada ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 jerkbait.pl-wędki-major-craft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam serdecznie, czy posiada ktoś kij Major Craft go emotion ges-702l lub mógłby się o nim wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 jerkbait.pl-wędki-major-craftNiestety nic o tym konkretnym modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Niestety nic o tym konkretnym modelu...A nie lepiej zapytac w tym wlasnie watku? Mialem GoEmotion w spinie ale lzejszy model. Lekki kijek dosc szybki i raczej sztywnawy co nie znaczy ze kolek. Bardzo fajnie mi sie sprawdzil do popperow i wirowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 A nie lepiej zapytac w tym wlasnie watku? Mialem GoEmotion w spinie ale lzejszy model. Lekki kijek dosc szybki i raczej sztywnawy co nie znaczy ze kolek. Bardzo fajnie mi sie sprawdzil do popperow i wirowek.Zadałem pytanie w tamtym wątku, może ktoś odpowie zastanawiałem się właśnie jak poradzi sobie z obrotówkami rozm. 1 i 2. Opisany jest do 7g i ciekaw jestem czy to realna wartość czy można go delikatnie przeciążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi