Gnat Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @VoitehU mnie ta strona nie działa [Chrome, Fox] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @VoitehU mnie ta strona nie działa [Chrome, Fox] Ja też mam Chrome i u mnie działa bez zarzutu, w wyszukiwarce wpisz sobie larus fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankazimierczak Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Major Craft Benkei BIC-664MH TravelHej mial ktos moze stycznosc z ta wedka albo jakim kolwiek travelem od major craft, bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie informacje Pozdrawiam Edytowane 30 Maja 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 mam oczko mocniejszy 704h... ładne ugięcie... realny górny cw. jest znacznie większy niz w opisie... czuła... rekojeść jest zdecydowanie za krótka do tak mocnego kija, raczej trzeba przerabiać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Major Craft Benkei BIC-664MH TravelHej mial ktos moze stycznosc z ta wedka albo jakim kolwiek travelem od major craft, bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie informacje PozdrawiamMam ten kijek fajny uniwersał pod sandacze i szczupaka. Na pewno radzi sobie z przynętami do 40g a nie jak opisane 28 ale mi to nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankazimierczak Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Mam ten kijek fajny uniwersał pod sandacze i szczupaka. Na pewno radzi sobie z przynętami do 40g a nie jak opisane 28 ale mi to nie przeszkadzaOd ilu startuje i na ilu sie konczy bo moze lepiej w koim wypadku wybrac wersje do 21gSzukam kija szczupak sandacz okon na miasto sparowany bedzie z zillionem fajnie by bylo jakby kijek zaczal juz cos tam rzucac od tych 7-10 g Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Łowię z pontonu ale 5g wahadłówka już lata bez większych problemów od 7-8g ładuj się już bardzo fajnie. Ja używałem max przynęt 35-40g. Jeśli łowisz w gramaturach jak piszesz to być może lżejsza wersja będzie bardziej odpowiednią u mnie jest to podstawowy kij na sporą rzekę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) te 7-10g to obsluży nawet wersja h... w względnym komforcie nawet:) Edytowane 31 Maja 2021 przez czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Major Craft Benkei BIC-664MH TravelHej mial ktos moze stycznosc z ta wedka albo jakim kolwiek travelem od major craft, bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie informacje PozdrawiamMam Benkei Travel 8lb , najlepszy jaki miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Major craft ceana 802L 2.44, 4-15g Do Szczecina mam mniej wiecej jak do Budapesztu więc pomachać na sucho mi się nie uda.Ktoś trzymał w łapce ten patyk? Szukam kija uniwersalnego który na da się do pstrągowych twitchy i szczupaka na lekkoNie musi być jakiś superfast ale klucha też nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Podpytaj @Marcys, kiedys chyba u niego widziałem Ceana do 15g, ale raczej krótszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peesx Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Witajcie. Zastanawiam się czy w ofercie Major Craft jest godna uwagi sandaczówka. Na razie moją uwagę zwróciły kije Crostage z serii Boat Sea Bass. Model CRX-702ML / S wydaje się odpowiedni jeśli jest dobrze opisany, bo to 6-28g, o mocy 8-16lb, akcja niby Regular Fast. Co myślicie o tych wędkach? A może kija sandaczowego nie ma sensu szukać w Major Craft? Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Mam ten kij, spokojnie ogarniesz nim sandacza, bolenia i szczupaka. Rzucisz nim trochę więcej, kij naprawdę godny polecenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peesx Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Mam ten kij, spokojnie ogarniesz nim sandacza, bolenia i szczupaka. Rzucisz nim trochę więcej, kij naprawdę godny polecenia.Napiszesz coś więcej jakie przynęty obsługuje? Twarde, miękkie? Jakie głębokości? Pozdrawiam,Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 WitajRegular Fast to nic innego jak szybka akcja ale ugięcie regularne. Troszkę to mylne się wydaje, ale to nie moderate fast. Spokojnie się nada na sandacza. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Koledzy, zapytam...chociaż mam wrażenie, że pytałem ale nie było odpowiedzi Czy coś się poprawiło w kwestii wyważenia wędek UL od M.C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Koledzy, zapytam...chociaż mam wrażenie, że pytałem ale nie było odpowiedzi Czy coś się poprawiło w kwestii wyważenia wędek UL od M.C ? A coś z nimi było nie tak?Miałem kilka i żadnych zastrzeżeń w kwestii wyważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Posiada ktoś Solpare do 7g. Chciałbym podpytać o walory użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 A coś z nimi było nie tak?Miałem kilka i żadnych zastrzeżeń w kwestii wyważenia.Ja miałem Crostage CRK - S762M i Skyroad SKR - S782 Ajing Obie wędki przy kołowortku 250g leciały na pysk...niestety To był ich jedyny minus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielson1 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Mam Major Craft Finetail 190/0,5-5g FAX-632L + shimano vanquish 2019 2500. To prawda trochę leci na glowę, ale mimo to, przy tej wadze zestawu i używanych przynętach nie ma to żadnego znaczenia. Kijek ma u mnie dożywocie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Proszę o opis/opinię, użytkowników tej "potworówki": https://superwedkarz.pl/ceana-nowosc-2020/8645-wedka-major-craft-ceana-259-15-60g-cns-862h.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Szukam opinii na temat wędki z serii Truzer, konkretnie chodzi mi o model TZS-T762L, czy ten kijek nada się pod klenia, łowionego na gumki/czeburaszki tanty/larwy itp.,wobler 2-2,5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Proszę o opis/opinię, użytkowników tej "potworówki": https://superwedkarz.pl/ceana-nowosc-2020/8645-wedka-major-craft-ceana-259-15-60g-cns-862h.htmlWaldek co kombinujesz? Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Waldek co kombinujesz? Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu TapatalkaNa razie pytam tylko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Na razie pytam tylko .I My mamy w to uwierzyc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi