Jozi Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Na razie pytam tylko .Taaa[emoji23][emoji23][emoji23]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Wie może ktoś jakiej wielkości jest przelotka startująca w finetailu 249cm 5-23g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 20H sic slim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Acha czyli jak oczko słabszym,dzięki za info.A kolejne też takie same czy już wieksze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Wszystko to samo, od 20 i 5,5 tunnel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimons60 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Panowie potrzebuje pomocy a mianowicie szukam wklejki z MC maks do 213cm i 7g moc koło 6lbs budżet około 500zł. Nie wiem czy nie mają takich wędkę czy ja słabo szukam. Fajnie jak by był x-fast za jaką serią się rozejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Panowie potrzebuje pomocy a mianowicie szukam wklejki z MC maks do 213cm i 7g moc koło 6lbs budżet około 500zł. Nie wiem czy nie mają takich wędkę czy ja słabo szukam. Fajnie jak by był x-fast za jaką serią się rozejrzeć?Popatrz w plecionie jest Soplara 2,13 do 7 ale nie wklejka, wklejka jest do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelWPR Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Popatrz w plecionie jest Soplara 2,13 do 7 ale nie wklejka, wklejka jest do 10Podaj proszę model tej wklejki do 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 SPS lub SPX S682AJI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zna ktoś może te wędki ,każde info mile widziane????MC Ceana CNC 752M 7-21g BaitcastMC Basspara BXC 692M 7-21g Baitcast MC Basspara BXC 692MH 7-28g BaitcastInteresuje mnie jaki wyrzut realnie mają, jak się uginają podczas holu, wykonanie i czy blank nie jest papierowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpolak Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jest ktoś w stanie powiedzieć czym wersję Merabu różnią się od Aji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jest ktoś w stanie powiedzieć czym wersję Merabu różnią się od Aji. http://jerkbait.pl/topic/82100-ajing-vs-mebaru-czyli-co-z-czym/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Witam szanowne grono. Korzystał lub korzysta ktoś z kijka Major Craft CNC-762ML? 5-15 g w cascie. Jakie wrażenia, akcja, moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Jako, że nigdzie nie mogłem odszukać informacji na temat FTS-922H... Wędka realnie daje poczucie mocnych 11lb mocy. Świetny kij na klenie i lekkie łowienie boleni. Bardzo lekki, dobrze wyważony. Gdybym zamknął oczy i łowił tym kijem to powiedziałbym, że to Matagi super seabass TR86 tylko dłuższy i 4lb słabszy. Szczyt szybki ale nie sztywny, szczytówka bez super cienkiej końcówki więc ugina się bliżej środka tym samym zgrabnie trzyma woblery. Dolnik reaktywny, mocny z amortyzacją. Wykonanie mojego egzemplarza jest na wysokim poziomie wykończenia. Korek jak to to okleina, bez fajerwerków ale pozostałe komponenty bardzo dobrej jakości. Mogę szczerze polecić na lekko/średnie rzeczne potyczki i/lub jeziorne brzegowe rapowanie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Faktycznie kijek bardzo przyzwoity ale myślę że Kuba po testach napisze coś więcej z wpraw i zrelacjonuje co najlepiej obsługuje.Ja niestety niemiałem wystarczająco dużo godzin nad wodą by bo dokładniej sprecyzować ale Kuba go sprawdzi i myślę będzie zadowolony z jego pracy bo do boleni będzie dobry.Szkoda ze niema w ofercie finetaila delikatniejszej kleniówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Witam.A o Major Craft Solpara 274/7-23g SPX-902L możecie mi coś napisać? Szukam na szybko niedrogiego kija 12lb. Mam stara Solpare tylko do ul i bardzo mi się podoba ten kijek. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Major Craft Crostage S642AJI 1,93m 0,6-10gSzukam kijka do lekkiego drop shota z ciężarkiem do 8-10 g. Czy wymieniony wyżej kijek by się nadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Major Craft Crostage S642AJI 1,93m 0,6-10gSzukam kijka do lekkiego drop shota z ciężarkiem do 8-10 g. Czy wymieniony wyżej kijek by się nadał?Moim zdanie to za dużo na ten kij. Co prawda mam trochę inny model ale nadal jest to Crostage aji do 10 gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioSan Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Szukam czegoś pod okonie dla syna, czy ktoś może coś powiedzieć na temat modeli z serii Basspara, np. 632L lub 632ML? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Wędka Major Craft Crostage 2.23m/0.5-7g CRX-T732L Czy ktoś może podzielić się info na temat tej wędki lub serii ? Czy nada się na obrotówki i woblerki czy bardziej gumki itp... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Witajcie. Czy może ktoś wypowiedzieć się o kiju CRX-T732A. Wersja crostageb 0.6-10g. Wydaje się dość szybki i sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Moim zdanie to za dużo na ten kij. Co prawda mam trochę inny model ale nadal jest to Crostage aji do 10 gram.Jakiego kija używasz ? Ja nabyłem CRX-T732A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Wędka Major Craft Crostage 2.23m/0.5-7g CRX-T732L Czy ktoś może podzielić się info na temat tej wędki lub serii ? Czy nada się na obrotówki i woblerki czy bardziej gumki itp... ?Moim zdaniem i pod twarde i pod miękkie przynęty - szczytówke dosyć subtelna, raczej bym nie przesadzał z wagą ołowiu przy jig (tak max do 7g + mała gumka) za to będzie to dosyć uniwersalny kijek bo blachy czy woblerki też załaduje i da im popracować.EDIT: no to odpisałem widzę na starą wiadomość no cóż, może się przyda komuś innemu bo Szymonowi już chyba się nie przyda Edytowane 7 Marca 2023 przez Marcyś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 EDIT: no to odpisałem widzę na starą wiadomość no cóż, może się przyda komuś innemu bo Szymonowi już chyba się nie przyda Wiedza zawsze w cenie , kto wie - może jednak się przyda ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy ktoś posiada albo miał okazję łowić dłuższymi modelami z serii Crostage Sea Bass? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi