MariaMikol Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Rozumiem, co masz na myśli – rzeczywiście, przy obróbce filmów liczy się mocny sprzęt. Większa ilość RAM-u i mocniejszy procesor robią ogromną różnicę. Mam podobne doświadczenia, zwłaszcza przy intensywniejszym renderingu. Jeśli szukasz laptopa, który poradzi sobie z bardziej zaawansowaną obróbką wideo, warto sprawdzić rankingi laptopów na stronach takich jak WybieramLaptopa – tam znajdziesz porady, który sprzęt będzie najlepszy do pracy z multimediami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Panowie potrzebuję kupić komputer w miarę dobry i nie za miliony monet. Potrzebny głównie do worda,excella i powerpointa. No i do surfowania po internecie. Na pewno musi mieć dużo pamięci na zdjęcia, filmiki, itp. Do gier na pewno nie będzie używany, więc grafiki jakiejś super-hiper mieć nie musi.Ktoś coś doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Laptopa czy desktopa szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Raczej laptopa, bo przy 2 dzieci w chałupie miejsca mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Co do laptopa nie podpowiem, a pytałem- bo do takich zastosowań- na promocji za dziewięć stówek kupiłem takie coś: wielkość prawie jak smartfon https://www.notebookcheck.pl/Recenzja-mini-PC-Blackview-MP80-Bardzo-maly-komputer-biurowy-z-procesorem-Intel-N95-w-obudowie-o-pojemnosci-0-285-litra.746812.0.htmlTyle że z dyskiem 1Tb i jestem super zadowolony, na YT dużo o nim. Edytowane 13 Lutego przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Możes też kupić smartfon z opcją zrobienia z niego stacji roboczej. Samsungi, Moto i pewnie inni mają takie rozwiązanie. W Galaxy S10 spokojnie wystarczał do pracy biurowej, Moto z Ready For też niezłe. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Można też iPad’a z klawiaturą. Polecam rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi