szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jak wszyscy to i ja podzielę się z wami moimi dłubankami Tutaj partia tonąca ciężkie chyba 30g-45g : Pływające : i jeszcze partia tonących : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Potem dodam jeszcze kilka fotek większych prawie 100g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Szatanki powiadasz...Niech zgadnę, piekielnie łowne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dokładnie potem wstawię jeszcze inne zabaweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Pewnie najlepiej wabią ryby z ognistym temperamentem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ten czerwony brzuszek przy tych pływających jest super jak jerk wykłada sie na lewo prawo odjazd i nagle strzał z trzcin naprawdę super sprawa teraz robię własny kijek okoniowy i na małe pstrągi jutro powinny przyjść przelotki i uchwyt na kołowrotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Szatanki powiadasz...Niech zgadnę, piekielnie łowne? No raczej tak na pierwszym foto widac chyba oznaki szczupłego zgadlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 taak to były jeszcze testy czy wszystko pracuje tak jak zamierzałem taki spontaniczny rzut prowadzenie i była rybka gdzieś chyba mam nawet zdjęcie jak znajdę to oczywiście wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Jednak rybki nie wstawię Edytowane 21 Września 2014 przez szatan4432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wytnij rybkę, zanim mod ją wytnie, a tu do poczytania.http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wytnij rybkę, zanim mod ją wytnie, a tu do poczytania.http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/Już po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Aleś sobie login wybrał . Czy wiesz co ta nazwa oznacza ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Aleś sobie login wybrał . Czy wiesz co ta nazwa oznacza ?Ja wiem - przeciwnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Mam wrażenie, że w tym przypadku nick naszego młodego kolegi może pochodzić od jego nazwiska. Znałem kiedyś jednego pana Szatańskiego, zresztą sympatycznego i wesołego człowieka, jakby na przekór robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Tak nazwa pochodzi od nazwiska nie mialem nic złego na myśli używając tej nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Znam jeszcze lepszą historię. Pewien dawny znajomy miał na nazwisko Szatanek a w szkolnej ławie siedział z... Piekiełkiem Nazywali ich "diabełki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi