popper Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Skoro już o sumach, Pawle, to podobno, w zeszłym tygodniu właśnie tam padły 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Panowie ,skoro pływają tam takie giganty , to proszę zadbać o własne bezpieczeństwo ,asekurujcie siebie nawzajem,obyście wrócili cali i zdrowi,oczywiście fotki mile widziane . Gratulacje Paweł,piękne sumy łowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Skoro już o sumach, Pawle, to podobno, w zeszłym tygodniu właśnie tam padły 2 sztuki To dobra, bardzo dobra wiadomość dla mnie Możliwe że już jutro tam pojadę Marcin, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dziś mi się czkawką odbił brak drugiej kotwiczki w uklei Maiłem ładnego sandała. Prowadziłem ukleje tak sandaczowo, góra szybko i powolny opad w nurcie. Walnął jak bolek. Pięknie chodził i już widzieliśmy szeroki łeb pod nogami, no i spinka bez szarpnięcia Ślad po zębach idealnie w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Będą następne już niedługo Tylko i tak pewnie będziemy łowić z jedną kotwicą dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dla rozkręcenia wątku konkretniejszy sum Złowił go mój brat Mateusz.Rzeka Wisła. Łowiliśmy oczywiście z pychówki.Łowisko to typowo sumowe miejsce. Dzika burta na wyspie.Ryba stała w odkosie za wielkim zwaliskiem. Wzięła na krawędzi warkocza w głębokiej rynnie. Głębokość około 5m.Sprzęt - kij 3m do 100g. Plecionka 30lb. Kołowrotek 4000.Przynęta - średniej wielkości guma w kolorze srebrno-czarnym, na 30 gramowej główce.Rybę podebrałem na niedalekiej przykosie. A tak wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Piekny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mateusz,gratulacje , widzę że wogóle masz niezły rok. Ile miał, 180cm?pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 konkret , gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 I zdjęcie świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Widzę ze dobraliście precyzyjnie sprzęt do danego gatunku ryby,czyli suma.Jak długo trwał hol,czy pozwoliliście się sumowi wyszaleć spływając pychówką w dół rzeki na przykosę...precyzyjna robota .Piękna ta bestia, gratuluje i szczerze zazdroszczę adrenaliny podczas holu i całej otoczki z tym związanej.Jak myślisz, dałoby by rade go wyholować bez pychówki ??,czy raczej byłaby porażka dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Wielkie gratulacje.Niełatwo o tę rybę na naszej Wisełce. Ja od jakiegoś czasu sporo chodzę za wąsatymi i wiem jak dużo cierpliwości potrzeba aby doczekać się brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 WoW. Mateusz wielkie gratulację! To już konkrecik !! PozdrwiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Świetna ryba, świetna fotka - gratki.Już widzę tą fotkę w kalendarzu J.pl na lipcowej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Gratulacje Mateo. Ile mierzyl sum? Bo to czy sie aby miesci w normie? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Gratki Mateusz, piękny wąsacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mateusz gratulacja wielka sumy super foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 To i ja dorzucę jednego ze swoich. Chciałem poczekać na większego, ale niestety wszystko co większe to z brzegu nie bardzo idzie wyholować - w pewnym momencie obierają kierunek Gdańsk i albo jest po woblerze albo kotwiczki prostują ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Piękne ryby.hlehle / rognis_oko - szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 no to powaliliście na kolana Panowie jeden piękniejszy od drugiego choć takie różne. Wiślane sumy... wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn1990 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 gratki!!! wobler barylkowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 gratki!!! wobler barylkowaty? W tym roku ani jednego brania nie miałem na baryłki. Wszystko na woblery 10-15 cm, ale o podłużnym kształcie.Ostatnio walczę skinnerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Gratuluje łowcom pieknych wasatych Zycze kolejnych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Walka była przednia Ryba i ja daliśmy z siebie wszystko! Bez łódeczki nie miał bym najmniejszych szans. Idealne manewrowanie łódką Sebka i moja przytomność umysłu umożliwiły nam wyholowanie suma na przykosę. Niesamowite emocje oraz kupa śmiechu i radości podczas podbierania @Gumo mieści się spokojnie z dużą nadwyżką! Na naszej stronce inna fotka. Pozdro, Mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 piękne wąski mają Gratulacje dla łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi