joker Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Daniel przyjemny sumek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 . Piękne zdjęcie Paweł, nie wiem komu gratulować bardziej - Tobie ryby, czy fotografowi zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mam HS1025F i przyznam szczerze że na sumy średnio mi się to widzi,przynajmniej na duże ma ktoś jakieś doświadczenia z tym kijem i sumami? Petrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dodalbym trzecia opcje, do ryby i zdjecia. Powszechnie wiadomo, ze tylko Nikonem mozna zrobic dobra fotke, wiec dla posiadacza aparatu z odpowednim obiektywem dochodzi.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam HS1025F i przyznam szczerze że na sumy średnio mi się to widziMam HS 1023F i jakos mi idzie Fakt, z lodzi i z Gumofilcem za sterem. Dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 115 cm z Warty ,branie tuż po zmroku . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Gratki podwójne bo rybka piękna i z równie pięknej Warty Jeśli to nie tajemnica to można wiedzieć na co wziął ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 KAwał kijany, brawo!Spoko bluza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @kaspar gratki pieknie sumy:)czy moge zapytam ci na co przyniety??Pozdrawiam lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzięki , a wziął na wobka salmo 7 cm pływającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Fajna bluza (czyt. napis na bluzie)łowcy suma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @kaspar gratuluję wąsatego. ja wczoraj miałem branko ale na zestawie którym łowiłem mogłem sie tylko zastanawiać kiedy ten ryb się szczęśliwie uwolni. niestety poszedł z wobkiem w pysku a rybka musiała być słusznych rozmiarów bo rok temu na tej samej miejscówce wytargałem 115cm bez większych ceregieli ,a ten nie pozostawił złudzeń odjeżdżając 50-60m w dół i przetarł plecionkę. branie na okoniową 5cm rapalke jointed shad rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 znam ten ból jak sum odjeżdza i nic nie można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Pytanie Panowie - jak z trollingiem? Wczoraj opływałem kawał wody, jedno branie suma (cały przypon w śluzie) i ryba niezapięta. Jakiś pomysł jak z zapinaniem się ryby? Myślę że dostaje w przód pyska gdzie ma tarki, stąd problem?? kubus a ja bym zrobil inaczej. ku pdruga srube, luub te co masz oddaj do renowacji wraz z wywazeniem i zjedz z predkosci. czarna mamba oczywiscie musi byc ale jak dla mnie to troche za szybko plywalismy ostatnio. sam widziales ze sporo bran blo nawet konkretnych ale zanim cokolwiek zdazzylo sie dziac bylo juz po wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Drogi Mifeczkuniu toż ja pływam między 4 a 5km/h z prądem. Pod prąd ok 4. śruba nic tu nie ma, łódką można niecałe 2 płynać jak ma ktoś stalowe nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dobra - to zrobimy tak: nastepnym razem ja za sterem ew na zmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Obiecanki-macanki, zanim się z paprykarza dotelepiesz to...sumy wymrą albo ewolucyjnie zanikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Drogi Mifeczkuniu toż ja pływam między 4 a 5km/h z prądem. Pod prąd ok 4. śruba nic tu nie ma, łódką można niecałe 2 płynać jak ma ktoś stalowe nerwy Wg mnie- sporo za szybko. 2,5-3 max. Nawet nie 3,5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wlasnie troche poplywalem, co prawda za inna ryba, ale w trolingu...decydujaca o predkosci rzecza jest nie predkosc z gpsa ale predkosc lodzi wzgledem przemieszzcajacych sie warstw wody.Jezeli plynie sie z ruchem wody a predkosc powoduje nie schodzenie przynety na odpowiednia glebokosc, wzglednie kiepska prace owej przynety to trzeba mimo wszystko ta predkosc zwiekszyc...W silnym pradzie z kolei bywa, ze lodka niemal stoi a przyneta w zaleznosci od rodzaju jest wynoszona lub jej akcja spazamtyczna Sa i inne czynniki, jak np. koniecznosc plywania w poprzek wiatru i pradu, omijania dennych przeszkod tak zeby ich nie pominac Dodajac to wszystko, w praktyce zawsze sie dazy do takiego wyniku, zeby interesujaca przyneta byla jak najdluzej w zasiegu ryby i zeby miala odpowiednia predkosc.Najczesciej chodzi o nieduza predkosc, aczkolwiek bywa tez odwrotnie, np przy braniach okoni albo gdy chce sie poznac wiekszy kawalek wody, szybko ale niekoniecznie bardzo dokladnie. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 witam szybki wypad na sandaczyki zakończył się długo po północy... walnął na skraju blatu w sandaczowego wobka, a potem to już tylko dłuuuga opaska przede mną zestaw średnio nadawał się do rozmowy z silną rybą i nurtem, ale dzięki wielkiej pomocy @kajmana, daliśmy radę. Wisła przybierała w oczach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Piękna ryba, w Wawie woda ma iść do góry dzisiaj, największy przybór w piątek a ja nie mam urlopu Zostają poranki i wieczory. Oczywiście gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Mirr, Fajny jest Ma tyle co w nazwie fotki ? 162 ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jeżeli tyle ma, to już przepiękna ryba. Gratulacje! Szkoda, że tak słabo wyeksponowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Fajny pan z wasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to taka gorąca fotka, a poza tym, dziwię się że ten aparat jeszcze robi zdjęcia po tym co przeszedł. a gdy jeszcze siadają baterie... ale wrócił w naprawdę dobrej kondycji,a to jest chyba ważniejsze. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi