wiwaldi1970 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Czy ktoś łowi tym kołowrotkiem? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Tego akurat nie mam, mam 740. Trochę wklęsły nawój, poza tym bez zarzutu, praca płynna, nic nie szumi. nie plącze plecionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 A jak długo i często łowisz nim na morzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mam go od zeszłego roku, do tej pory był nad woda jakieś 20 razy. W sumie to mogliby robić cięższy model 745 żeby mi bardziej dociążał wędkę. Później już przeskok na 755. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 No to już coś. Może ktoś coś dorzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Haloo i nic ???????!!!!!!!!!!!! Edytowane 15 Października 2014 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Z tego co pamietam Kuba Standera go mial i nie chwalil - mozesz sie go podpytac. Edytowane 15 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 W zasadzie to będzie to samo co Ryobi Applause, Arctica, Tubertini AP Power w rozmiarze 8000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Aktualnie używam swojego Zalta do sandaczówki na rzece - pracuje bez zarzutu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wszystko to samo co Blue arc serii 700 poza ceramicznym łożyskiem w rolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi