Skocz do zawartości
  • 0

KWIETNIOWE (Warszawskie) SPOTKANIE jerkbait.pl - 22.04 (środa) g. 17:00 Spójnia

Friko

Pytanie

Witam,

nadszedł czas na comiesięczne spotkanie jerkbait.pl. Tym razem zdecydowalismy że spotykamy się nad wodą, z wędką w garści, jak na prawdziwych jerkbaitowiczów przystało :mellow:

GDZIE - parking przed sklepem WMH (Spójnia)

KIEDY - w środę 22.04

O KTÓREJ - zbiórka godzina 17:00 (dla tych co zdążą, 17:15 ci co przybędą rozchodzą się nad wodę) oraz 19:30 (zbiórka po zakończeniu łowienia, obowiązkowa że tak powiem; zachód słońca jest o 19:00)

CO DALEJ - 19:45 przenosimy się spod WMH do Rury lub Tawerny (w zależności od ilości osóB), żeby usiąść na godzinkę-dwie przy jakimś kufelku i pogadać

Szczegóły można znaleźć we wcześniejszych wątkach:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8568&amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;start=0&

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8674&amp ;amp ;amp ;amp ;start=0&

Pozdrawiam i zapraszam na spotkanie wszystkich forumowiczów którzy chcieliby wziąć udział :D

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

kontakt z rybą był jeśli tak można określić klonki-dłoniaki i podobne boleniki które usiłowały się czepiać naszych woblerków :D

Stali bywalcy tym razem nie dopisali, natomiast spotkanie było okazją do poznania nowych Użytkowników :D no i @pirania74 przyprowadził całą grupę chłopaków organizując im trening rzutowy :mellow: szkoda w sumie że nie można było pobyć nad wodą dłużej.

Mam nadzieję że Gumow wstawi fotki ze spotkania :D

ps. lukexio - w sprawie Twojego multika, myślę że nic nie zaryzykujesz jeśli spróbujesz delikatnie go rozberać i złożyć z instrukcją. Na oko wydaje się że mechanizm napedu szpuli, hamulec - są sprawne. Z jakiś przyczyn nie działa tylko posuw wodzika. Może młynek był rozbierany i został źle złozony?

• 0

Ogledziny wody pokazaly, ze ryba jak na razie, wyglada na nieco przytłumiona przez panujace w nocy niskie temperatury a podwyzszona woda niesie jeszzce sporo brudow.

Aczkolwiek niektorzy juz dawno rozpoczeli sezon.

Fajnie bylo sie razem spotkac w tych pierwszych promieniach wiosennego słońca.

Gumo

post-15-1348914316,3761_thumb.jpg

post-15-1348914316,4583_thumb.jpg

post-15-1348914316,5207_thumb.jpg

post-15-1348914316,6408_thumb.jpg

post-15-1348914316,7504_thumb.jpg

post-15-1348914316,8873_thumb.jpg

post-15-1348914317,017_thumb.jpg

post-15-1348914317,1652_thumb.jpg

post-15-1348914317,359_thumb.jpg

post-15-1348914317,5139_thumb.jpg

post-15-1348914317,6513_thumb.jpg

• 0

Witam

Dziś udało mi się wraz z kumplami wybrać w miejsce wczorajszego spotkania (żałuje że nie udało mi się wczoraj), kilkanaście kontaktów z rybami i kilka na brzegu, niestety nie koniecznie tych które można teraz łowić Embarassed

Ewidentnie woda żyję co szczególnie widać po zmroku...

Pozdrawiam

Kuba

• 0

Spotkanie mimo braku współpracy ryb bardzo udane :D Dzieki wszystkim za miłe towarzystwo .

Łukasz te twoje wobki naprawdę mi się spodobały ,bardzo ładnie wykonane i podtrzymuje że wcale nie są zaduże.

Dzieki :mellow: :mellow: nadal robie to :mellow: :mellow: moje marzenie klen po 70cm :lol:

Łukasz, pożyczysz mi chociaż 5 woblerków na klenie?

Jeśli będą brały to chętnie kupię ;)

Zamierzam się wybrać w moje okolice wisly:)

Co do spotkania to było super!

Chociaż były jaja jak rzucaliśmy, jedni trafiali w kamień pod wodą, inni w przybrzeżną roślinę, inni w krzaki :mellow:

właśnie tego samego dnia w połowie spotkania ktoś złowił Bolenia :angry: , nazywany przez piranię Ćwok

No to postaram się być na kolejnym spotkaniu, 3majcie się ;) !

• 0

Spotkanie mimo braku współpracy ryb bardzo udane :D Dzieki wszystkim za miłe towarzystwo .

Łukasz te twoje wobki naprawdę mi się spodobały ,bardzo ładnie wykonane i podtrzymuje że wcale nie są zaduże.

Dzieki :mellow: :mellow: nadal robie to :mellow: :mellow: moje marzenie klen po 70cm :lol:

Łukasz, pożyczysz mi chociaż 5 woblerków na klenie?

Jeśli będą brały to chętnie kupię ;)

Zamierzam się wybrać w moje okolice wisly:)

Co do spotkania to było super!

Chociaż były jaja jak rzucaliśmy, jedni trafiali w kamień pod wodą, inni w przybrzeżną roślinę, inni w krzaki :mellow:

właśnie tego samego dnia w połowie spotkania ktoś złowił Bolenia :angry: , nazywany przez piranię Ćwok

No to postaram się być na kolejnym spotkaniu, 3majcie się ;) !

w tym roku chyba nie sprzedaje ta wobler :D

Chce kilka wobler na testwoanie czy branie czy cos??NIe jestem doswiadczenie o robienie wobler;/jestem zielony :lol: