Homesaver Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam, ma może ktoś taki kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wydaje mi się , że ten właśnie model ma @duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wilkołaka miał @Bazyloss, ja trzymałem drania tylko na sucho w rękach. Mega czuła, szybka kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 @BOB1: dzięki z dużym dzisiaj wieczorem rozmawiałem. Utwierdził mnie że ten patyk potrzebuje. I tak karuzela się kreci. Troszkę sprzętu pójdzie a nowy przybędzie. @MRTNZ: .... mega czuła, szybka kosa. Tak ma być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To w sumie...bardzo Cię przepraszam będą wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 @BOB1: chętnie się kiedyś zrewanżuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Duży mi wynagrodził...mam od niego Steez Raptormiłego zdobywania nowej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak, to prawda, to część zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi