stradicONE Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam, czy ktoś z Was używa tego kijka i czy jest on godny swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Używany w rozsądnej cenie przejdzie, nowy z gwarancją na 1 rok wg. mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zgodzę się z tym, bo cena dość wygórowana, ale może nadrabia pracą? Jak to wygląda w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Cenę robi napis "Made In Korea" Nie wart tej ceny. Wolałbym chyba 1/2 oz Fenwicka HMX na rzekę za połowę tej kasy i mieć dożywotnią gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Cenę robi napis "Made In Korea" Nie wart tej ceny. Wolałbym chyba 1/2 oz Fenwicka HMX na rzekę za połowę tej kasy i mieć dożywotnią gwarancję.A jak tą gwarancją prowadzi się obrotówki longi nr 1? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Fenwick brzmi ciekawie wezmę go pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A jak tą gwarancją prowadzi się obrotówki longi nr 1?Spokojnie pocągni i nr.2. Osobiscie chwale sobie ten kijek ale kupiłem używany za 5stówek, psuje mi bardziej niż Batson rx6 chyba 7g-14g steelhead oba poruwnywałem na tej samej wodzie. Tęczak 50+ wrażenia na tym kiju nie robi, mam go od lipca za wiele nie połowiłem narazie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Byłem w centrum wędkarstwa żeby zobaczyć tego fenwicka i okazuje się, że to całkiem dobry kijek za nie duże pieniądze. Takie moje pierwsze wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 U mnie taniej niż w centrum wędkarstwa W temacie Fenwicka gdzieś wrzucałem fotę z ugięciem kija HMXS862L-MF czyli 258cm do 14g o akcji MOD-FAST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Co do gwarancji, to Fenwick do końca tego roku udziela dożywotniej gwarancji na serię HMX. Jak będzie w następnym, to niewiadomo. Dlatego jak ktoś ma na oku HMX-a to polecam zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi